Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek vegyek AMD-t?

Szerintetek vegyek AMD-t?

Figyelt kérdés

Eddig Intel-ekkel foglalkoztam, most van 160-am egy új gépre. Pár tervező szoftver, 1-2 régebbi játék,net és filmek, amikre használom a PC-t. Átlag 5 évre veszek egy gépet, nem vagyok az alkatrészeket havonta cserélgetős fajta.

Az X6-os procin gondolkozom, vele szemben az i5 még éppen hogy megfizethető nekem.

Kell e a 6 mag, vagy beérem a 4-el. Ki tudom e egyáltalán használni az AMD-t, vagy teljesen felesleges?

Miért preferálják az Intelt, tényleg egy hulladék az AMD?

2011. okt. 5. 17:38
1 2 3 4 5 6
 21/53 The Nuke ***** válasza:

Hát nem tudhatok minent.

Ncoreról töltök le, onnan szedtem le tavaly a GTA 4et, ott fent voltak folyamatosan az új patchok hozzá, és a kommentekben írták (először kérdezték, hogy ez mire való, miért jött ki) hogy az AMD többmagos processzorok miatt.

Mármint az 1ik patch.

Na hát ennyi. Könnyen megvezettek akkor engem meg még pár embert.

2011. okt. 5. 19:08
 22/53 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit vicces mivel annyira ajálgattad az i5 meg i7 procikat hogy azt hittem azod van.

Sok sikert az i7-hez.

2011. okt. 5. 19:09
 23/53 anonim ***** válasza:
Egyébként nem sértés(nem akarok most vitázni), de a gt240-el milyen új játékok futnak full hd-ben max graffal?
2011. okt. 5. 19:10
 24/53 The Nuke ***** válasza:

Ejj basszátok meg! :)

Nem vagyok én szakértő, nem is mondtam soha, hogy az amit én mondok az szent és sérthetetlen!

Ti viszont azt hiszitek, h ti vagytok a legokosabbak.

De hát legyetek is...

Én csak a véleményemet írom, a tapasztalataim és a tudásom alapján. Még 1szer mondom, nem biztos, hogy az úgy van, de én így látom/vélem.

(nem nyitok új kérdő topicot, milyen videókártya illene akkor a mostani gépemhez?)

Egyébként meg hinni a templomban kell.

És azért ajánlgatom az Intelt, mert most az van, 1 alsó közép kategóriám, és még teljesen meg vagyok vele elégedve..

El sem tudom képzelni mit művelne egy I7es a hozzá való alkatrészekkel! :)

Nos kedves szakértő urak, még 1szer elnézést kérek, amiért nem azt írom amit ti gondoltok.

2011. okt. 5. 19:14
 25/53 The Nuke ***** válasza:

World of Tanks,

Akkor a HomeFront, A CoD Black Ops(igaz tavalyi), akkor a Fifa 12 (lehet nem kéne ezt írnom, mert fejre álltok), meg mittomén, tényleg sok játék amiket töltök le.

Azt viszont hozzá teszem, hogy lehet nem 45 az FPS száma, vagy 80, csak pl. 18-20, és még épp h nem szaggat, de nekem élvezhető.

Duke Nukem forever is, a Shift 1, a 2 már kicsit akadozott Fullban.

És nem azt írtam, h minden idei játék, de sok.

Assasins Creed Brotherhood is teljesen fullban ment szépen.

2011. okt. 5. 19:18
 26/53 anonim ***** válasza:

Én nem úgy értettem. Nem akartalak megsérteni.

A szakértőségről megannyit hogy mindannyiunk kommentjébe vannak személyes tapasztalatok és senki nem tudja 100%-ban visszaadni az eredeti és megkérdőjelezhetetlen infókat(csak akik helytálló teszteket linkelnek).

2011. okt. 5. 19:19
 27/53 anonim ***** válasza:

A legokosabbnak szerintem azért senki nem hiszi magát(aki igen az példaértékűen önelégült).

A játékoknál pedig az a szerencsétlen helyzet hogy mindenki a rosszul optimalizált játékokhoz viszonyít(tisztelet a kivételnek).

2011. okt. 5. 19:22
 28/53 The Nuke ***** válasza:

Hát meg éppen nem sértettél... :)

Remélem én sem semmit. De írni már nem merek mit.

Azt veszel amit akarsz! :D

2011. okt. 5. 19:33
 29/53 Panda Péter ***** válasza:

itt nem arról van szó, hogy nem azt gondolod amit mi. itt arról van szó, hogy lehet hogy valaki a te ajánlásod alapján vesz meg valamit, és rosszul jár vele. ergo minden egyes válaszadó legyen tisztában vele, hogy a válaszainak következményei lehetnek.

szóval szép és jó, hogy neked inteled van, használdd egészséggel, de attól még nem kell mindenkinek azt ajánlani, mert lehet hogy ő pont az AMD-vel jár jól.

azt már nem is mondom, hogy általában úgy illik válaszolni egy kérdésre, hogy az ember képben van az adott témában...

2011. okt. 5. 19:34
 30/53 anonim ***** válasza:

Hát ehhez a témához van egy igazán jó viccem :)

Intel és AMD processzorok beszélgetgetnek

- Na mennyi 2x2? - kérdi az AMD.

- 5 - válaszolja az Intel.

- Helytelen válasz - mondja az AMD.

Intel:

-De gyors volt nem?

Mindenki mondja a magáét hogy Intel így Intel úgy(már 9 éve Intelem van szóval nem egyoldalúan írok) de áruljátok már el hogy minek?

"Intel sokkal erősebb mint AMD!!!"

És mit kezdesz vele? Hiába van i7 procid, szart se érsz vele mert semmi se fogja teljesen kihasználni, legalábbis egyelőre nem és mire lesz valami ami kihasználja addigra az AMD is ad egy ilyen erőművet méghozzá jóval olcsóbban. Ilyen árak mellett kinek kell Intel? Ez az AMD vs Intel kérdés kb. olyan mint a PC vs MAC kérdés. AMD ugyanannyit tud nyújtani kevesebbért.

Így hogy immár 9 éve egy Intel P4 proci zakatol a gépemben és még semmi gondom nem volt vele még így is AMD-t ajánlgatok.

2011. okt. 5. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!