ATI vagy NVIDIA a jobb?
jajj haver...komolyan, inkább hagyd ezt a témát...
nem akarok választani hogy nV vagy ati...
de te veszélyesen hülye vagy...és csak kötekedni jössz ide...
irtani kellene a fajtádat..foglalkozz a wikipédiával..XD
vagy mittomén, de menny el innen...
azt mondod hogy kimagaslóan jobb az ati???
az erről szóló cikkek nem ezt igazolják...
sztem kiegyenlített a küzdelem főleg az utóbbi időben...
de nyomd csak az üres sódert...ugy is leolt itt mindenki...mert még szövegelésben is szar vagy...
;)
Most mondd már azt hogy az ati/amd nem olcsóbb mint az nvidia.
2. A GTX 580 jelenleg a leggyorsabb egymagos videókártya.
3. Kétlem hogy neked otthon HD 6990 menne a gépedben és aki ilyet vesz az vagy rohadt nagy felbontáson vagy több monitoron használja, nem úgy mint az ÁTLAGember
Kb ez az amit én állítottam... ati/amd olcsóbb vedd azt ha nincs rá sok pénzed... nvidia meg most jobb valamivel... 560 Ti , 570 , 580 ezek mind rohadt jó kártyák + még ott az overclock is amiben úgy tudom az ati/amd nem annyira jeleskedik
Foglalkozom is, legalább úgy vitázom valamiről, hogy tudom, miről van szó, veled ellentétben.
De te csak maszturbál a cudára, amit remekül tudsz használni a profi programodban, aminek a nevén már egy órája gondolkodsz. Szerencsétlen hülye.
és a gtx 590?
amugy 16:13
csekkold a válaszomat te seg.gtitán
itt írtam hogy mikhez használhatom még...
fogadd meg a tanácsom...menny aludni...XD
a CUDA-nak van létjogosultsága, bár nem szimpatikus, mivel zárt rendszer.
physx? ne röhögtess már, alig pár nagyobb cím támogatja, ott sem villog túlzottan (a maffia2-t inkább ne említsd a mesterségesen magas gépigényével).
a "the way it's meant to be played" program meg megint idejétmúlt érvelés, mivel ma már töpp játékot pénzel az AMD, mint az nVidia (pont azért mert az nV átcsoportosítja a fejlesztést a professzionális eszközökre, lásd Tesla termékcsalád).
"fogadd meg a tanácsom...menny aludni...XD"
Fogadd meg a tanácsom: tanulj meg írni. A 16:13-as hozzászólásodban egyetlenegy példát sem írtál. Szóval megint csak pofázol, konkrétumok meg sehol. Balf*sz.
Legjobb videókártyák egyes árkategóriákban: [link]
Bár ki tudja :D
ott van a mafia 2....
meg azösszes játék...elég ennyi konkrétum?
nyomoronc....xD
panda!
minden tiszteletema tiéd....de ne bátoritsd már fel ezt a mocskot...mert nem mond semmit csak pròbál kapaszkodni olyasmikbe amikről fogalma sincs....az elején mindenbe belekötott. de már eléggé leégette magát...nem kellene sok sztem a depresssziós öngyilkossághoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!