Játékokra melyik a jobb, az Nvidia, vagy AMD? (Ati)
Volt egy Nvidia 9600 GT-m, ami 4 évig volt meg nekem, de aztán kellett egy jobb és vettem egy Radeon 5670-et ami számadatokban legalább 2x jobbnak kellett volna lennie, mégis rosszabbul vitte a játékokat. Ami eddig szaggatás mentesen ment, az akadozott. Nem értem miért, felesleges pénzkidobás volt ezek szerint. Pedig a driver is stimmelt.
Én nem akarok 3 képernyőn játszani, nem is tervezek 3D épületeket sem.
Én hardcore játékokat akarok játszani teljesen szaggatás mentesen, nagy felbontásban, és magas szél elsimítással, ilyesmi játékokat mint pl: Need for speed shift 2, GTA IV, H.A.W.X 2, Ace of combat 7, COD 5, Crysis stb.
Melyik jobb mercedes vagy BMW?
Ezt igy nem lehet kijelenteni!
Irj egy osszeget amit vga ra koltenel s mondunk par javaslatot
elfelejtettem említeni a rendszerem többi elemét:
Intel core2 QUAD 9400 @2,66 GHz, 4GB RAM, Windows 7 64 bit SP1
Az erős túlzás h legalább 2x jobb, inkább 25-30%-al, szóval így nézve nem érte meg.
Amúgy ahogy előttem mondták, ha hardcore akarsz játszani, akkor felsőkategóriás káryát vegyél, legalább HD6850/6870 szinten, vagy HD6950.
írták azt hogy HD6850/6870.
Ezek a kártyák már eleget tesznek az elvárásaidnak.
Ha meg időt álló megoldást szeretnél HD6950/6970.
Ha netán a HD6870/6950 közzé esnél pénz ügyileg akkor ott van a GTX560Ti.
Manapság ezeket érdemes venni.
Egyébként a régi driverből mindent eltávolítottál mielőtt a másik kártyát használtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!