ATI vagy NVIDIA a jobb?
amugy a játékokat pedig támogatja az nV igy logikus hogy nVre vannak gyártva elsősorban....
továbbá az egyik neves pc ujságban megjelent egy cikk a 2 neves gyártò legbikább kártyáiròl...
a gtx 590 és 6990 mérte össze a tudását, és talán csak fél orrhosszal , de a gtx 590 nyert az nVidia szineiben....
a gtx 560 ti pedig tényleg páratlanul kemény vga a sulycsoportjában...
"ezen az oldalon is ugy van reklámozva"
Melyik oldalon van úgy reklámozva?
"az egyik neves pc ujságban"
Olyan neves, hogy le se írtad a nevét. Az összes oldalon veszít a gtx, ahol tesztelték.
"a játékokat pedig támogatja"
Az összes idén megjelent játék közül kettőt támogatott az nV.
Belőletek csak az elvakultság beszél, a tények meg egyenesen fájnak nektek.
"de minden nVben van physx és cuda.... "
És ha megkérdezem, hogy miben veszed hasznukat, akkor jön a dadogás...
az oldal ahol igy láthatod a gyakorikerdesek.hu
a neves pcujság pedig a gamestar
a phyx pedig játékoknál használod amikor a gpu bizonyos számitásokat átvesz a procidtól ...igy gyorsabb a géped...
nincs dadogás....trollkodó tróger loooserek....
ha nem tudtok értelmes választ adni, ah azt én tettem akkor nyúzzátok inkább anyátokat a hülyeségeitekkel....
jah, és kedves nevesincs kommentelő...
vegyél a kezedbe találomra 10 játékot...
nézd meg a hátoldalát.és meglátod hogy mennyit támogat az nV, és mennyit az ati (amd)
"a neves pcujság pedig a gamestar"
HAHA, kb. olyan neves pc-újság, mint a Kiskegyed.
"nincs dadogás....trollkodó tróger loooserek.... "
Nekem úgy tűnik hogy van, mert egy példát sem írtál.
"a phyx pedig játékoknál használod amikor a gpu bizonyos számitásokat átvesz a procidtól ...igy gyorsabb a géped..."
A PhysX-ről azt sem tudod hogy micsoda ezek alapján, de itt egy kis olvasnivaló, hogy ne halj meg hülyén:
"vegyél a kezedbe találomra 10 játékot... "
Kezembe vettem, Alice és Duke Nukem Forever, ennyi, nincs több, mind a kettő egy fosch.
ne nevettesd már ki magad....
xD
mindenre irtam megválaszoltam....nem tudsz mit mondani...igy belekötsz a physx-be?
az a lényege amit elmondtam...csak tömören hogya hozzád hasonló visszamaradodtak is megértsék...
mire hozzak fel még példát te gyökér? xD
a gamestar pedig tesztprogramok és játékoknál mért fps-e alapján tette győztessé a gtx 590 et...nincs rajta mit rágòdni...
de kutakodj csak a wikipedián...ahhoz gondolom már értessz...xD
de gondolom téged ez nem érdekel...csak szeretsz onlájn kötekedni...xD
nőjj fel haver... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!