Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Airpods Pro javítható?

Airpods Pro javítható?

Figyelt kérdés

Foglalkoznak valahol Airpods Pro javítással? Nem kapcsol be, nem csatlakozik.

Gondolom akku gond lehet vele.

YouTube-on találtam videókat, hogyan lehet benne akkut cserélni, de van olyan szerviz, ahol foglalkoznak ezzel?

Én javítást nem találtam sehol, csak egységras cserét. Ti találkoztatok már javítással?

ápr. 6. 01:00
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Garancia, vagy vegyél újat. Régi meg elektromos hulladék, amit le kell adni (nem a szemetesbe dobni).

Apple örülni fog, üdv a fogyasztói társadalomban.

ápr. 6. 04:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Első körben bevinném egy iStyle-ba, ha ott nem tudnak mit kezdeni vele, akkor esetleg egy iSamurai(de itt fixen nem eredeti alkatrészt kapsz).

Amúgy elég nehezen javítható, hardveraprón esetleg nézelődj, hogy van-e olyan, aki foglalkozik ilyennel. De biztos nem lesz olcsó.

Szerintem is vegyél egy újat, sajons ez ilyen játék. 1-esnek némileg igaza van, az Apple szándékosan csinálta meg ilyen nehezen szerelhetővé.(nagyon sok videó van róla)

ápr. 6. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Nyilván nem bánja az Apple, ha szerelés helyett inkább újat vesznek az emberek, de inkább a kis méretnek rendelték alá a szerelhetőséget.

Megnéztem egy pár másik ilyen szétszerelős videót. Annyival a Samsung és más hasonló méretű fülhallgatóban sem tűnik könnyebbnek akkut cserélni. A kis méret szükségszerűen a szerelhetőség rovására megy.

De van egy nagy hagyományos fejhallgatóm egy hagyományos fejhallgató gyártótól. Ott a miniatürizálás egyáltalán nem kellett, hogy szempont legyen, mert egy nagy kagyló van a füleden, amiben elfér egy nagyobb akku, könnyebben hozzáférhetők az alkatrészek.

De abban ugyanúgy nem cserél a márkaszerviz akkut. Ha még garis, akkor ingyen kicserélik egy újra, ha már nem garis, akkor adnak 10% kedvezményt a következőből és letudva. Egyedül a fül szivacsokat lehet rajta lecserélni, azt tudsz a gyártótól rendelni. Szerintem azt is cserével oldják meg, ha a hangszóró nem működik benne.

Én is attól tartok, hogy aki magának meg tudja csinálni a videók alapján, annak lehet kellemes időtöltés és meg is érheti. De másnak bérmunkában csinálni aligha éri meg a szerelő idejét és munkáját megfizetni, mert több idő és macera megy el a művelettel, mint amennyit érdemes fizetni a javításért egy új vétele helyett. A gyári Apple termék áránál még talán megéri, de ha még csak nem is eredeti a fülhallgató, hanem másolat, akkor pláne nem ér annyit a szerelés, mint kidobni a régit és venni egy újat.

ápr. 6. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazából most már elég olcsóak. Ha nem ragaszkodsz, hogy Apple legyen akkor találni fogsz alternatívát. Pl. a Samsung Buds széria simán felveszi a versenyt és még olcsóbb is.
ápr. 11. 21:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Viszont feleslegesen hulladékot halmozni nem szeretek, jobban szeretem megjavíttatni és tovább használni, amit csak lehet.
ápr. 12. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen műfaj sajnos. Jó dolog a TWS, de ezt 3 évente cserélni kell.

Tudják nagyon jól ezt a cégek is, nem véletlenül fejlődik olyan gyorsan ez az iparág, mert igazi fogyóeszközök.

ápr. 12. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!