Airpods Pro javítható?
Foglalkoznak valahol Airpods Pro javítással? Nem kapcsol be, nem csatlakozik.
Gondolom akku gond lehet vele.
YouTube-on találtam videókat, hogyan lehet benne akkut cserélni, de van olyan szerviz, ahol foglalkoznak ezzel?
Én javítást nem találtam sehol, csak egységras cserét. Ti találkoztatok már javítással?

Garancia, vagy vegyél újat. Régi meg elektromos hulladék, amit le kell adni (nem a szemetesbe dobni).
Apple örülni fog, üdv a fogyasztói társadalomban.

Első körben bevinném egy iStyle-ba, ha ott nem tudnak mit kezdeni vele, akkor esetleg egy iSamurai(de itt fixen nem eredeti alkatrészt kapsz).
Amúgy elég nehezen javítható, hardveraprón esetleg nézelődj, hogy van-e olyan, aki foglalkozik ilyennel. De biztos nem lesz olcsó.
Szerintem is vegyél egy újat, sajons ez ilyen játék. 1-esnek némileg igaza van, az Apple szándékosan csinálta meg ilyen nehezen szerelhetővé.(nagyon sok videó van róla)
Nyilván nem bánja az Apple, ha szerelés helyett inkább újat vesznek az emberek, de inkább a kis méretnek rendelték alá a szerelhetőséget.
Megnéztem egy pár másik ilyen szétszerelős videót. Annyival a Samsung és más hasonló méretű fülhallgatóban sem tűnik könnyebbnek akkut cserélni. A kis méret szükségszerűen a szerelhetőség rovására megy.
De van egy nagy hagyományos fejhallgatóm egy hagyományos fejhallgató gyártótól. Ott a miniatürizálás egyáltalán nem kellett, hogy szempont legyen, mert egy nagy kagyló van a füleden, amiben elfér egy nagyobb akku, könnyebben hozzáférhetők az alkatrészek.
De abban ugyanúgy nem cserél a márkaszerviz akkut. Ha még garis, akkor ingyen kicserélik egy újra, ha már nem garis, akkor adnak 10% kedvezményt a következőből és letudva. Egyedül a fül szivacsokat lehet rajta lecserélni, azt tudsz a gyártótól rendelni. Szerintem azt is cserével oldják meg, ha a hangszóró nem működik benne.
Én is attól tartok, hogy aki magának meg tudja csinálni a videók alapján, annak lehet kellemes időtöltés és meg is érheti. De másnak bérmunkában csinálni aligha éri meg a szerelő idejét és munkáját megfizetni, mert több idő és macera megy el a művelettel, mint amennyit érdemes fizetni a javításért egy új vétele helyett. A gyári Apple termék áránál még talán megéri, de ha még csak nem is eredeti a fülhallgató, hanem másolat, akkor pláne nem ér annyit a szerelés, mint kidobni a régit és venni egy újat.

Ez nem ilyen műfaj sajnos. Jó dolog a TWS, de ezt 3 évente cserélni kell.
Tudják nagyon jól ezt a cégek is, nem véletlenül fejlődik olyan gyorsan ez az iparág, mert igazi fogyóeszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!