Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehetne tenni a laptopomma...

Mit lehetne tenni a laptopommal Acer E5-571 típus? Alaplapcsere után sem kapcsol be, és egy ponton áramfelvétel után másodperceken belül forrósodik. Javítható? Ez már új alaplap benne. Nem veszek másik gépet ennyi pénzből (22 ezer volt az alaplap).

Figyelt kérdés

nov. 24. 16:17
 1/9 anonim válasza:
Nem a memória modulok rosszak? Pl zárlatosak?
nov. 24. 17:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem ott melegszik. Attettem masik modulba a kartyat hiaba. Az is alaplaphiba lenne
nov. 25. 13:49
 3/9 Haburc ***** válasza:
Ha van USB panel külön, wifi kártya, akkumulátor ezeket csatlakoztasd le, próbáld úgy elindítani! Még azt megnézném, hogy kijelző csatlakoztatása nélkül elindul e az alaplap. Ha úgy sem megy, sajnos lehet, hogy a töltő vágja tönkre az alaplapot. Kérdés. Volt valami előjele, mielőtt tönkrement a saját alaplapja?
dec. 4. 04:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Arra emlekszem hogy hirtelen elment minden kikapcsolt amikor ilyen lcd vagy elektronikai eszkozokhoz valo nedves torlokendovel toroltem a fedlapot billentyuzetet.
dec. 4. 10:24
 5/9 A kérdező kommentje:
A regi alaplapra azt mondtak processzor tonkrement ezert mondtak nem eri meg a javitas. A lap mar volt javitva ketszer. Most az uj alaplap be se kapcsol uj bekapcsolopanelt vettem azzal sem. Eloszor meg led jelezte a toltest mar az sem vilagit es egy ponton amikor aramot kap a gep azonnal melegszik (a kijelzocsatlakozo alatt vmivel) persze a tuloldalon egy vagy ket kis biszbasz amik ra vannak forrasztva
dec. 4. 10:28
 6/9 Haburc ***** válasza:
Akkor a kijelző elektronikája károsodhatott meg sajnos, az alaplapot is tönkretette. Úgy tudom, hogy a kijelző csatlakozónál van beépítve védelem, ha rádugsz egy rossz kijelzőt, elvileg tilt. Még azt megpróbálnám, hogy lehúzom a kijelzőt, csinálok egy C-mos reset-et, és kijelző nélkül bekapcsolni, hogy reagál e az alaplap. A nedves törlőkendővel vigyázni kell. Én cleannel szoktam tisztítani a kijelzőt, meg a billentyűzetet enyhén átitatott papírtörlővel, de azt is kikapcsolt állapotban. Eddig nem volt gond vele.
dec. 5. 03:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent c mos reset?
dec. 5. 14:10
 8/9 A kérdező kommentje:
A regi alaplap nem melegszik
dec. 5. 14:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Most akkor tonkreteszi a kijelzo az alaplapot vagy letilt? Szerintem a bekapcsgombnal kapott nedvesseget bar uj panellel se muxik. Annyi meg hogy procira a hutobordat a 3 csavarral nem sorrendbe csavartam meg eleg erosen meghuztam. Valamint egy picit hajlitottam a lapot mikor egy becsuszott csavart vettem ki de nem reppent meg
dec. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!