Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lesz a 8. generáció alatti...

Mi lesz a 8. generáció alatti intel gépekkel októbertől csak a linux marad rá min t oprendszer?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:51
1 2 3 4
 11/39 gentoojedi ***** válasza:
100%

"a 8 éves matuzsálem helyére"

Tele van a gyk 12...15...18 éves gépeket használókkal.

Te meg le akarsz cseréltetni egy gépet, azért mert nyolc éves, vagy inkább hét.

Ismerek olyan rendszergazdát, akinek az otthoni gépe már 12 éves.

tegnapelőtt 22:53
 12/39 A kérdező kommentje:

6/

Mit akarsz low end-ezni én nem a gémerkedésről beszéltem hanem általános felhasználásra ahhoz meg éppen elég erős egy régebbi gép is.

tegnapelőtt 22:56
 13/39 A kérdező kommentje:

8/

Az LTSC-khez ritka a megvásárolható kulcs mint a fehér holló.

tegnapelőtt 22:57
 14/39 A kérdező kommentje:

8/

Amúgy a 2021 LTSC csak 2027. jan. 12. ig támogatott keverted a 2019 LTSC-vel mert az van 2029-ig támogatva és még kibővítve a támogatása 2031-ig.

tegnapelőtt 23:00
 15/39 A kérdező kommentje:

10/

Hát hál isten nekem nem kell írni a mikulásnak mert pénteken raktam össze az új gépemet 🙂

tegnapelőtt 23:02
 16/39 A kérdező kommentje:

11/

Simán jók még azok általános használatra,másodgépnek nekem is van egy i3 9100 gépem igaz ez még fent van a windows 11 támogatási listán de már ezt is leöregezik....

tegnapelőtt 23:04
 17/39 anonim ***** válasza:

Hivatalosan ez van.

Nem hivatalosan trükkel telepíthető a W11 ezekre a gépekre is. Annyi, hogy az ~éves főverziófrissítés nem történhet meg. Védelmi és kis frissítéseket megkapja így is. Illetve nyilván vagy újratelepítés kell, vagy át kell rakni az SSD-t a frissítés erejére egy kompatibilis gépbe.

tegnapelőtt 23:19
 18/39 A kérdező kommentje:

8/

Amit nem jól írtál a windows 10 ből csak a Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 támogatott 2032. jan. 13. ig

tegnapelőtt 23:28
 19/39 A kérdező kommentje:

17/

Én úgy hallottam ha nem támogatott gépre telepítik azok nem fognak semmilyen frissítést sem kapni.De tudom a rufus-os trükköt mert én is raktam fel már 4. generációs gépre win 11-et régebben.Az ssd átrakós trükk azért nem fog sokaknál működni mert pont azért tartják meg a régi gépet mert nem akarnak újat venni mert bőven elég nekik arra amire használják,meg valószínű újra telepítgetni se nagyon szeretnék állandóan.

tegnapelőtt 23:31
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"Mit akarsz low end-ezni én nem a gémerkedésről beszéltem hanem általános felhasználásra ahhoz meg éppen elég erős egy régebbi gép is."

Az általános felhasználás elég relatív. Persze tudsz netezni LGA775-tel is, csak épp ész nélkül füstölöd el az áramot feleslegesen...

Böngészésre teljesen megfelel akármelyik szimpatikus Linux is teljesen ingyen, ma már ilyen csip-csup dolgokra teljesen mindegy milyen oprendszert használsz, a google chrome ugyanaz mindkét platformon.

tegnap 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!