Az újabb generációs I5 processzorok (12., 14.)gyári hűtői hangosnak számítanak? szokás őket kapásból lecserélni egy új konfig építésnél?
Figyelt kérdés
dec. 13. 16:53
1/6 A kérdező kommentje:
nincs modern viszonyítási alapom, egy 4. genest hallgatok 10 éve, gyári pasztázással. annak terhelésre nyilván elég hallható
dec. 13. 16:56
3/6 anonim válasza:
Nekem egy 12400f van szerintem nem hangos DE van olyan játék ahol azért ez már tekeri a dolgokat..akkor kifejezetten zavaró tud lenni, én szerintem nem árt rá egy keményebb hűtés már ezekre (nem melegszik a proci sem) de ha kihasználod azért tud zörgetni.
Egyébként i9 et meg ne is vegyél mert azt lassan semmivel nem lehet normálisan lehűteni 13 generációtól mondjuk ezt az ultra vagy mi generációt még nem néztem meg
4/6 anonim válasza:
Azok mindig hangosak. Akit nem zavar, 4 magig még használható, felette mindenképp érdemes cserélni, már csak amiatt is, mert egy belépőszintű toronyhűtő töredék annyiba kerül, mint a CPU maga.
5/6 anonim válasza:
A gyári hűtőt, ha nem akarsz hangos gépet mindig cseréljük. Komolyabb processzorhoz meg nem is adnak hűtőt.
A 12.gen vállalható a 13-14.gen meg kerülendő. A CoreUltra meg k***a drága.
6/6 A kérdező kommentje:
úgy alakult hogy egyelőre egy gyárim lesz egy I-5 12400f procihoz. néztem zajteszteket, robajosnak is tűnt nagy terhelés alatt, de majd kiderül hogy alapjában mennyire zavaró, ha éjszakára bekapcsolva hagyom és tudok mellette aludni lehet "megfelel" ez is
jan. 10. 19:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!