Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » IPon gépösszerakó milyen?

IPon gépösszerakó milyen?

Figyelt kérdés
iPon gépösszerakóval szeretném a közeljövőben a számítógépem összerakni, valakinek van pozitív véleménye róla aki rendelt már tőlük?

ma 02:47
 1/2 anonim ***** válasza:

iPon nem egy sufni cég, úgyhogy megbízhatsz bennük.

Én nekem személyes tapasztalom nincsen, mert magamnak raktam össze. Úgy rugalmasabb és olcsóbb, de ha nem megy válaszd bátran őket.

ma 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokszor rendelünk tőlük, sokszor használjuk (évi 5-6 gép a munkahelyemen). Azért ellenőrizni kell, hogy tényleg kompatibilis-e minden mindennel, mert azért tévedhet a gépösszerakó konfigurátora (főleg "egzotikisabb" esetben pl. RAM tnyleg ajánlott-e az alaplaphoz stb. ez az alaplap doksiban benne van, típusra bontva, hogy az adott alaplaphoz mik az ajánlott RAM-ok, komolyabb alkalmazásnál rá kell nézni).

Aztán kérheted összeszerelve a gépet az is korrekt. Szépen összerakják, le is tesztelik (ez külön opció) majd kapsz egy gépet és egy nagy kazal üres dobozt. Nekünk jó a tapasztaltunk. Nyilván van aki szereti maga összerakni a gépét de ez mindenkinél más. Kényelmes, egyszerű, gyors.

ma 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!