IPon gépösszerakó milyen?
iPon nem egy sufni cég, úgyhogy megbízhatsz bennük.
Én nekem személyes tapasztalom nincsen, mert magamnak raktam össze. Úgy rugalmasabb és olcsóbb, de ha nem megy válaszd bátran őket.
Sokszor rendelünk tőlük, sokszor használjuk (évi 5-6 gép a munkahelyemen). Azért ellenőrizni kell, hogy tényleg kompatibilis-e minden mindennel, mert azért tévedhet a gépösszerakó konfigurátora (főleg "egzotikisabb" esetben pl. RAM tnyleg ajánlott-e az alaplaphoz stb. ez az alaplap doksiban benne van, típusra bontva, hogy az adott alaplaphoz mik az ajánlott RAM-ok, komolyabb alkalmazásnál rá kell nézni).
Aztán kérheted összeszerelve a gépet az is korrekt. Szépen összerakják, le is tesztelik (ez külön opció) majd kapsz egy gépet és egy nagy kazal üres dobozt. Nekünk jó a tapasztaltunk. Nyilván van aki szereti maga összerakni a gépét de ez mindenkinél más. Kényelmes, egyszerű, gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!