Gépösszerakás. webshop: van ahol nem plombálják? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van olyan budapesti vagy Bp-környéki webshop, ahol úgy lehet összerakásra gépet rendelni, hogy nem plombálják, nem jelölik meg a csavarokat, a cserét lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy kinyithassa a gépet ha szükséges?2022. aug. 6. 19:02
1/5 anonim válasza:
Hát ahol ilyet csinálnak nem vennék semmit.
PC lényege h bármikor bővítsd, cserelgesd a cuccokat.... Ez alap.
Amúgy tudok ilyet, egyik leghiresebb webshop országban, de nem reklámozok.
2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy mindenhol plombálják, vagy csavarokat megjelölik és x éven belüli kinyitás garivesztéssel jár nem?
Magánban megírod?
2022. aug. 6. 19:45
3/5 anonim válasza:
Régen az ilyen előre összerakott brand gépeknél volt matricázás, de jó pár éve nem láttam már ilyet.
Egyébként a PCX és az Ipon se matricáz semmit, bármikor bontható a gépház.
4/5 anonim válasza:
PCX-nél lehet gépet összerakni. Dunaplázában van üzletük. Nem hiszem, hogy bármit is megjelölnének.
5/5 A kérdező kommentje:
"Aq" kezdetű webshop-pal mi a helyzet ilyen esetben?
2022. aug. 7. 03:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!