Melyik gépösszerakó weboldalt választanátok?
Sziasztok egy nagy döntés előtt állok, még pedig abban, hogy a PcX-nél avagy az Iponnál, rakassam össze a pc-m. Kíváncsi lennék a ti sajátos véleményetekre, kinek mi a két weboldal gépösszerakójárol a véleménye, avagy mik a tapasztaltok. Ahogy észre vettem egy picit drágább az ipon a pcx-nél.
Számítógép specifikációi:
Ház: Zalman p30 fehér
Táp: Seasonic Focus GX 750W
Proci: Ryzen 5 7600x
Vidikari: Gigabyte RTX 4060 aero oc fehér
Alaplap: Asrock B650m pro rs
Háttértár: 2 TB kingston m.2 ssd
Proci hűtő: Arctic liquid freezer iii 360 A-rgb
Ram: Kingston fury beast 2x16gb ddr5 6000mhz rgb fehér
Köszönöm ha végig olvastad további szép napot:)
Én ilyen konfigot biztos nem vennék, egyrészt azért, mert az RTX 4060 áráért vehetsz egy RX 6750XT-t is, ami laza 30%-al jobb teljesítményt nyújt, vagy egy RX 7600XT-t, ami szintén elég csúnyán széjjelveri az RTX 4060-at.
RTX 4070 Super alatt jelenleg csak AMD jöhet szóba.
A vízhűtés erre a procira TELJESEN pénzkidobás, egy Peerless Assassin az árának töredékéből kijön, és akkor feljebb tudsz lépni videokártya ügyben.
Ha lemondasz a vízhűtésről, akkor az árkülönbségből kijön egy fehér RX 7700XT, és akkor fényévekkel az RTX 4060 előtt vagy.
Amúgy a kérdésre közvetlenül válaszolva én az iPont preferálom, a PCX-el csak rossz tapasztalataim vannak, miután harmadszorra sem voltak hajlandóak rendesen gariztatni azt, amit vettem, én megfogadtam hogy én ott többet semmit nem veszek.
Az iPon megbízható bolt, gyors szállítással. (garanciás ügyem ugyan még nem volt)
A PCX-ről meg nincs tapasztalatom.
PCX-től soha semmit. Rendeltem egy többszázezres gyárilag tuningolt videókártyát és a gyengébb, simát küldték el. Mondtam ez nem oké, ők meg, hogy programmal tudom tuningolni a kártyát és olyan lesz mint az OC változat
Tőlük soha semmit! gondold el ha nem vagyok képben akkor ők milyen jól járnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!