Jó ez a gépösszerakás?
Szeretem hogy és tetszik minden villog világit.
Kép:
Csak lehet bios frissítést kérem mert itthon össze rakjuk.
Gondolkodtam hogy rendszer hűtőt is raknák bele világítósat.
Szerintetek meg éri?
Ha igen, hány db?
320 ezer lenne a keret.
Csak is új cuccokkal, minden világítson úgy mint amiket ki választottam és abból a márkából is legyen, eddig csak FSP tápegységeim voltak de ez a tápot azért néztem ki mert szép hogy világít villog.
Biztonságos táp?
Kizárólag csak a PCX oldalán akarom meg vásárolni mert egyszerre jöjjön minden.
Ez egy kegyetlen rossz összeállítás.
Tápegységből ne vegyél világítósat, mivel az új házakban TAKARVA VAN! Nem látszik.
Illetve 80 ezerből inkább vegyél két használt káryát 😃 ez a 1630 egy vicc... irodai gépekbe való, nem játszani.
320-ért valami ilyesmit kéne:
12100F
B660 D4 (RGB/ARGB és ventilátor csatlakozókra figyelj!!)
2x8 GB DRR4 3200+ mhz
HDD és SSD igény szerint (én javaslok 1TB SSD, nvme + HDD adattárolásra)
Procihűtő erre mindegy, szóval ez esetben LGA 1700 kompatibilisen bármi, de legfőképp egy csendes 120mm ventilátoros.
Táp: 550-650W tier A-B (inkább A... és tényleg legalább ebből az alkatrészből kerüld az rgb-seket, mert drágábbak, szarabbak, cserébe még az rgb sem látszik.)
Ház... ami tetszik. Plexit kerüld! Csakis üveg/tempered glass. Illetve elől legyen 2-3 120-240mm ventilátor.
Videokártyára 100 körül kéne maradnia, de RTY 2060/RX6600 alá ne add, mert még ezek is hulladéknak számítanak a mai játékokhoz, hát még az olcsóbbak...
Csak AMD processort akarok és csak is MSI alaplapot, vagy akkor FSP tápot.
A ház marad amit ki néztem 6db venti jár hozzá.
Inteles dolgokat már sose akarok a gépembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!