Milyen tabletet vegyek? (nagymama)
Anyukámnak szeretnék tabletet vásárolni. Internetezik, facebookozik, youtube-ozik, email-ezik, bankol illetve passziánsz kategóriájú játékokkal játszik.
Az ő elvárása, hogy max 60.000Ft-ba kerüljön.
Szeretném ha minimum 10"-os képernyője és full HD felbontása lenne, hogy lássa is. Ezen kívül fontos, hogy legyen rá itthoni garancia tehát az Aliexpress/temu stb kiesik.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv! Hárommal átmegy a hatvanon, de ezt javasolnám:
Teclast T50HD
YouTube videó:
Ha a név is számít:
Acer Iconia M10-11-K886
Volt Acer tabletem, nagyon strapabíró. Sokszor esett, nem is kicsit, de csak bírta. Viszont kevesebb ram, belső tárhely, kamerafelbontás, akku üzemidő. Igaz nem számottevően, de olcsóbb.
Ha ilyen helyzetben vagyok általában véleményeket szoktam olvasni. Az egyik oldalon 21 értékelésből 4,1-et kapott a lehetséges ötből, ami nyilván azt jelenti, hogy jó. A Teclast egy kínai cég terméke, 2019 óta foglalkozik tabletekkel, vagyis bő öt éve. Két év gari van rá.
Az Acer amerikai tervezés, de nyilván szintén Kínában gyártják. A kezdetek óta foglalkozik tabletekkel és sok minden mással. Saját tapasztalatom, hogy nagyon időtálló strapabíróság értelmében. Jók a termékei. *****
Ha anyukád nem az az elfelejtős/leejtős típus, mint én akkor simán jó a Teclast, de lehet strapabíró csak nincs vele személyes tapasztalatom.
Annyit még, hogy takaróval lehet a leginkább tabletet reptetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!