Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tabletet vegyek?...

Milyen tabletet vegyek? (nagymama)

Figyelt kérdés

Anyukámnak szeretnék tabletet vásárolni. Internetezik, facebookozik, youtube-ozik, email-ezik, bankol illetve passziánsz kategóriájú játékokkal játszik.

Az ő elvárása, hogy max 60.000Ft-ba kerüljön.

Szeretném ha minimum 10"-os képernyője és full HD felbontása lenne, hogy lássa is. Ezen kívül fontos, hogy legyen rá itthoni garancia tehát az Aliexpress/temu stb kiesik.

Előre is köszönöm a segítséget.

dec. 3. 17:04
 1/4 Luminary ***** válasza:

Üdv! Hárommal átmegy a hatvanon, de ezt javasolnám:

Teclast T50HD

[link]

YouTube videó:

https://www.youtube.com/watch?v=scs6IZMTllI

dec. 4. 07:10
 2/4 Luminary ***** válasza:

Ha a név is számít:

Acer Iconia M10-11-K886

[link]

Volt Acer tabletem, nagyon strapabíró. Sokszor esett, nem is kicsit, de csak bírta. Viszont kevesebb ram, belső tárhely, kamerafelbontás, akku üzemidő. Igaz nem számottevően, de olcsóbb.

dec. 4. 07:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Teclast T50HD: köszönöm a tippet. Személyes tapasztalatod van vele?
dec. 4. 13:57
 4/4 Luminary ***** válasza:

Ha ilyen helyzetben vagyok általában véleményeket szoktam olvasni. Az egyik oldalon 21 értékelésből 4,1-et kapott a lehetséges ötből, ami nyilván azt jelenti, hogy jó. A Teclast egy kínai cég terméke, 2019 óta foglalkozik tabletekkel, vagyis bő öt éve. Két év gari van rá.

Az Acer amerikai tervezés, de nyilván szintén Kínában gyártják. A kezdetek óta foglalkozik tabletekkel és sok minden mással. Saját tapasztalatom, hogy nagyon időtálló strapabíróság értelmében. Jók a termékei. *****

Ha anyukád nem az az elfelejtős/leejtős típus, mint én akkor simán jó a Teclast, de lehet strapabíró csak nincs vele személyes tapasztalatom.

Annyit még, hogy takaróval lehet a leginkább tabletet reptetni...

dec. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!