Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tabletet vegyek?

Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés
Androidos tabletet keresek. Max 200.000 Ft-ért. Film nézésre (Streaming és torrentezés) és internetezésre (YouTube, Facebook, Instagram stb.) használnám.

2021. febr. 28. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Nekem Lenovo van, a pontos típusát hirtelen nem tudom, pontosan ezekre használom, teljesen elégedett vagyok vele. Ha valami történne vele megint azt vennék.
2021. febr. 28. 06:53
 2/4 anonim ***** válasza:
15%
analóg krétásat
2021. febr. 28. 07:42
 3/4 xKakashix ***** válasza:
74%

nekem egy Galaxy Tab S6 Lite-om van, én nagyon szeretem

ha jól tudom az S7 nem rég jött ki, esetleg megvárnám az S7 Lite-ot, vagy sima S6 esetleg, de ha spórolni akarsz rajta az S6 Lite nem egy rossz vétel

2021. febr. 28. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Az s6 lite egy valóban jó kis készülék, mindenképp jobb mint a tab a7 például. Az s6 lite-nak jobb a procija, több ram, jár hozzá egy nagyon is jól működő ceruza, szép, kompakt. Ha előfizetésre veszed, akkor konkrétan havi pár ezrekért is hozzájuthatsz, így meg sem kottyan.. Szerintem ha nem valami külön munkára veszed vagy spéci dolgokra, akkor felesleges efelé menni. A sima s6 nem éri meg szerintem, mert ha jól tudom ugyanaz a proci.
2021. febr. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!