Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés
Csak filmet nézni kell, netezni, semmi extrára.
2020. jún. 6. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Valami Huaweit minimum 2 GB RAM-mal. Nekem az van, nagyon jó erre a célra.

Igazából szerintem erre a kérdésre nagyon nehéz válaszolni, mert filmet szeretnél nézni. Milyen forrásból pl?

2020. jún. 6. 22:12
 2/8 Turbo333 ***** válasza:
100%
Huawei-t saját felelőségre vegyél, ha nem kellenek a Google szolgáltatások.
2020. jún. 6. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaz is. Bár hozzáteszem, amin ma van Google, azon holnap is lesz. ;) De ahogyan a 2. hozzászóló is említi, bár nem tudom a magyar piacon van-e már ilyen tablet, de tavaly az USA embargó miatt a Google-nek szakítania kellett a Huaweijel, vagy fordítva.
2020. jún. 6. 22:41
 4/8 Turbo333 ***** válasza:
100%
Samsung Galaxy Tab A (2019), Samsung Galaxy Tab A T308, vagy ha nem szükséges a Google, Huawei MediaTab T3 10 vagy Huawei MediaTab T5.
2020. jún. 6. 22:43
 5/8 Turbo333 ***** válasza:
100%
Tudom, de amit most gyártottak le, azon nincs:/ De amiket felsoroltam azokon Google szolgáltatások vannak DE NEM BIZTOS!
2020. jún. 6. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek Turbo333 fórumtárssal. Bármit is veszel, érdemes internetes vásárlással magyar áruházból venni és még mindenféle fólialevétel nélkül tesztelni, hogy tényleg jó-e arra, amire vetted és minden működik rajta.

Én futottam bele olyanba két alkalommal, magyar webáruháznál, mivel nekem fontos volt, hogy a tablet tudja a mobilinternetet is, hogy kiadtak csak Wi-Fis készüléket miközben a leírásban szerepelt, hogy tudja, így tulajdonképpen első alkalommal meghiúsult a vásárlás, mert nem is volt az áruháznak mobilinternet-képes modellje belőle, másodszorra pedig csere lett a vége, mert kiadták a csak Wi-fis verziót. :/

2020. jún. 6. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És mindezt a legelső napon, bár hivatalosan 14 napos visszavétel vonatkozik az internetes vásárlásra.
2020. jún. 6. 22:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Youtubon, netflix, interneten keresztül inkább.
2020. jún. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!