Milyen tabletet vegyek a következő munkára?
Szeretnék egy tabletet vásárolni. Le fog járni az előfizetésem így elég jó készülékkedvezménnyel tudnám megvásárolni. Adatrögzítésre használnám elsősorban tehát mérések eredményeit vezetném Excelben, Wordben szöveget szerkesztenék és PowerPointban 1-1 prezit összeraknék. Ezek mellett teljesen átlagos dolgok: böngészés, olvasás, videók. Emiatt úgy gondolom nem csúcshardverre van szükségem. Leginkább a ram és az akksi kapacitás, ami fontos lenne. Azok alapján, amik most elérhetők a szolgáltatómnál, illetve, ami szóba jöhet az a következő modellek:
Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Lenovo Yoga Smart Tab, Lenovo Tab M10 Full HD Plus, Huawei T5 10".
Mit gondoltok melyik lenne a leginkább megfelelő hosszabb távon?
iPad Pro 2021 a leginkább megfelelő hosszabb távon.
hat mekkora laptop? Vannak 17 colosok is meg 15 osok altalaban
de vanak 13 colos laptopok is
amugy pedig alakithato laptopok is vannak vagyis lenyegeben ugymond dokkolosak (amiknek tehat a billenyuzet resze vagy levalaszthato vwgy athajthato teljesen, es termeszetesen erintokijelzosok is)
igy csak a kereted (penz) szab hatart
pl. A felsoroltak kozul a Yoga is ilyen tipus
de minden markanak vannak ilyenjei
tabok is jok persze
igazabol ugynezem modern nem olcso tabokat nezhettel
szoval nagy gondod nem kellene hogy legyen veluk
ahozkepest ha regi es/vagy nagyon olcsokat neztel volna
Ipad +1.
Hosszútávra csak azt, az Androidos tabletpiac elmaradott és iszonyat túl van árazva.
nekem jelenleg egy S6 lite-om van, ha tudsz hozzá szerezni bluetooth-os billentyűt, vagy esetleg billentyűzetes tokot, akkor még jól is működhet, de nem tudom, hogy most vennék e ilyet erre a célra, én is inkább laptop felé húzok maximum 14"-es kijelző méretben ha kisebb kell
esetleg egy ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!