Énvagyokén29 kérdése:
Milyen tabletet vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Galaxy Core Prime telefonom, ami már nem nagyon működik, és olyan tabletet keresek, amibe a telefonomból át tudom tenni a SIM kártyámat, tehát a telefonszámom megmaradna, csak a tabletet használnám.2021. ápr. 10. 19:16
1/11 anonim válasza:
Inkább vegyél egy telefont, egyszerűbb
2/11 anonim válasza:
A tablet műfaj mára kb. kihalt, pár tucat készülék típus árválkodik már csak a boltok polcain (s annak a 3/4-e amúgy is kínai), úgyhogy biztos nem lesz nehéz a választás.
3/11 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel. Telefont érdemesebb venni, olcsóbbak, kompaktabbak, mint egy tablet. Ha esetleg érdekel nekem most egy samsung galaxy a40 van, nagyszerű telefon, én nem használom egetrengető célokra, eddig teljesen bevált. Ha mindenképpen ragaszkodsz a táblagépekhez, akkor 2 jobbat találtam, az egyik ez: Samsung Galaxy Tab A 32GB fekete tablet (SM-T295NZKAXEH). Ennek jó a processzor sebessége, viszont hátrányai a felbontása, a processzorja csak 4 magos, illetve 2 gb ram van benne, ami a mai világban elég kevés. A másik Samsung SM-P615NZBAXEH Galaxy Tab S6 Lite. Ez kiküszöböli az előző csorbáit, de eléggé drága. A döntés a te kezedben van, de én úgy gondolom, hogy egy galaxy a40-nel jobban járnál.
4/11 anonim válasza:
Aha, azért jön ki rendszeresen új iPad, Surface, meg Androidos (márkás) cuccok. Ha neked nem kell, akkor nyilván másnak sem... Tudom, hogy erősen leszűkült a piac, de messze nem halt ki.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Igazából azért szeretnék tabletet venni, mert a laptopom is elromlott, és sok lenne megvenni egy telefont és egy laptopot is. És ezért gondoltam, hogy a tablet egy jó köztes megoldás lenne, mert beletehetem a SIM kártyámat, és használhatom pl filmnézésre, Skype-ra. De lehet rosszul látom.
2021. ápr. 11. 09:52
6/11 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs ilyen tapasztalatom, de simán el tudom képzelni egy Bluetooth-headsettel. A laptopot elvileg egy Windows-tablet (pl. Microsoft Surface széria, Lenovo Ideapad Duet széria) válthatná ki teljesen, de nem tudom, ott mennyire támogatott/kényelmes a telefonálás.
7/11 anonim válasza:
#1-es vagyok, ha tabletet szeretnél akkor:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
Ezek nyilván minnél drágább annál jobb alapon vannak és ha esetleg iPad is szoba jöhet akkor esetleg ezeket:
- [link]
- [link]
- [link]
Nekem amugy van egy Apple iPad pro 2018-am és nagyon elégedett vagyok vele!
8/11 anonim válasza:
#7 Gondolom csak SIM-kártyás tabletek jöhetnek szóba, ezek közül 2 ilyen, ha jól látom.
9/11 anonim válasza:
#8-ás, nem az összes iPad-be rakható
A Samsungokban egy-et kivéve mindegyikbe és a Lenovo nem tudom
10/11 anonim válasza:
Rosszul tudod, többnyire jelzik is alul, hogy "SIM foglalat nélkül". Kivéve a Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G, és az iPad Air 4 Cellular. Ez utóbbi szó szokta jelölni a SIM-támogatást iPad esetén, de valahol csak pl. WiFi+4G/LTE vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!