Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tablet-et vegyek?...

Milyen tablet-et vegyek? (nagymama)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Édesanyámnak (70) szeretnék venni egy tabletet. Annak idején volt egy ipad1-esünk azt nagyon szerette, meg a telefonján is eljátszik meg internetezik, viszont a laptoppal nem boldogul, kényelmetlen is neki.

Ami fontos lenne:

- Android (legalább 6-os vagy 7-es)

- legalább 9" kijelző

- egyáltalán nincs szükség erőgépre, nem fog rajta need for speed-ezni...

- ... viszont lehessen rajta gördülékenyen internetezni, youtube-ot nézni, facebook-ozni, ne omoljon össze ha pár alkalmazást elfelejt bezárni stb

A kamerák gyakorlatilag lényegtelenek, fényképet úgyis a telefonjával fog csinálni.

A maximum amit rá tudok szánni az 100eFt. Jó lenne ha újonnan is lehetne ilyet kapni, de ha nem akkor nekem nincs bajom a használttal sem.

Előre is köszönöm a segítséget.

#tablet #nagymama #jó_öreg_de_netezni_szeret
2020. márc. 3. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Édesanyádnak jó a szeme. Én hasonló korú anyukámnak hiába vettem tabletet, kicsi volt neki a képernyő, nem jól látta. Kellett venni neki egy 17,3-as laptopot, azt látja.
2020. márc. 3. 21:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy elmondod, hogy szerinted mi az a jó az anyámnak, de mivel kettőnk közül én ismerem ezért hagy tudjam, hogy igazából mi lenne neki a jó. Ez pedig a tablet.
2020. márc. 3. 22:52
 3/3 anonim válasza:

Ha bízol a huaweiben, akkor jó választás lehet a mediapad t3 10 vagy t5 10.

Ha biztos keret a 100e akkor én inkább a a t5 10-et venném meg, szükség lesz szerintem a 3g ram-ra ha egyszerre több alkalmazás fut.

2020. márc. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!