Hogyan vegyem rá a nagyimat egy e-mailre?
Az a helyzet, hogy végre van internetkapcsolata, de csak az Indexet hajlandó nézni. Napok óta próbálom rávenni,de egyszerűen nem megy. Mindig azt hajtogatja, hogy nem akarja, ne kínozzam már ezzel. Mondtam neki, hogy telefonon keresztül megtanítom, és regisztrálok neki a Gmailre, és bármiben segítek neki, de... (Mostanság a telefont is gyakran lecsapja, azzal az indokkal, hogy fáj a keze.) Miként vehetném rá mégis? Gyerekkorom óta jó a kapcsolatunk, mintha barátnők lennénk, mindent megosztunk egymással, és tudom, hogy igazából fél, hogy elrontja a táblagépet. Kifogytam az észérvekből, pedig tudom, hogy vevő lenne rájuk.
Mindenki egyéni válaszára, véleményére és észrevételére kíváncsi volnék.
(63N és 13L)
Vannak olyan idősek, akiket nem lehet a számítógép elé ültetni, mert félnek tőle.
Érdekes módon a hatvanon felüliek egy bizonyos százaléka évtizedekkel ezelőtt kötelezően megtanulta és dolgozott rajta, ők közszolgák voltak. Ők azok, akik ma is nagyszerűen kezelik és folyamatosan fejlődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!