1 240gb ssd cseréért és 1 win 10 telepitésért sok 50 ezer ft?
Figyelt kérdés
nov. 30. 12:18
11/19 anonim válasza:
Kérdés mi van az árban. Hivatalos Win 10 licensz bele se férne. Szürke licensz+SSD mellett pedig még mindig drága a munkadíj.
12/19 A kérdező kommentje:
11-es
Amikor elakarod adni a gépet,kb leszarják hogy milyen licenc van hozzá,meg rendszer van rajta..
nov. 30. 17:17
13/19 anonim válasza:
#12 Nem ezt kérdeztem, hanem hogy mit tartalmaz az az 50ezres ár. Csak munkadíj, vagy benne van SSD is, ha Win10 licensz, akkor milyen?
14/19 anonim válasza:
Mondjuk az alapbol leirhattad volna hogy mindent a szerelő intezett, vagy te elore megvettel barmit is?
15/19 A kérdező kommentje:
14-es
Mindent a szerelő intézet,nem kaptam amúgy telepitő dvd-t vagy micsodát sem.
nov. 30. 18:33
16/19 anonim válasza:
Valamiből neki is meg kell élnie..
Legközelebb valami jótékonysági nem profitorientált intézménybe menj. Vagy csináld magadnak.
17/19 anonim válasza:
Egyébként 50 ezerből 2 TB-os SSD-t + Windowst vehettél volna, csak jelzem.
18/19 anonim válasza:
Akkor összegezzünk:
240GB SSD 12ezer
Win10 licensz, jogtiszta, 13ezer ( [link]
Azaz munkadíj 25ezer. SSD beszerelés 5 perc, Win10 telepítés valós munka legyen 10 perc (az hogy háttérben telepíti az nem munka). Hogy ez most sok-e neked vagy sem, te tudod eldönteni. SSD csere egy Youtube videó alapján könnyedén elintézhető otthon, és egy Windows telepítés is pofon egyszerű.
19/19 anonim válasza:
Én 15-ért megcsinálom kamuwindows-zal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!