Windows 7 integrált frissítések nélkül?
A videokártya rendben van, csak az illesztőprogrammal lehet a gond. Illesztőprogramot töltsd le a Dell oldaláról (keress rá a laptop pontos nevével, válaszd ki Windows 7-et, a kategóriánál pedig a videót).
Amikor kifagy, akkor csak a kép fagy meg, de a háttérben még működik a gép? Nálam is volt egy Dell laptop, azon a Starting Windows-nál fagyott meg a kép, de sikerült vakon normálisan leállítani a gépet. Amikor a BIOS-ban visszaállítottam az alapértelmezettre a beállításokat (Restore Settings gombbal, ugyan semmit sem állítottam, de valamiért működött), akkor működött a kép és fel tudtam tenni a helyes illesztőprogramot a videokártyához.
"tudna valaki olyan windows 7es linket küldeni ami nem tört verzió és nincsenek bele integrálva a frissítések?"
Nem tudom, hogy ez jó-e, de van ilyen is:
[link] (NE a "download link" reklámra kattints!)
Intel (r) Cantiga Graphic Chip A
DX diagnál ezt jelzi.
Leszedtem már a DELL oldaláról, viszont ahhoz az kéne hogy feltudjak tenni egy olyan win7et ami nem telepítés közben rakja fel a drivereket (mint az eredeti win10 esetében), miután feltenném rá a “normális” win7et pendriverol feltelepíteném a DELL oldaláról letöltött frissítéseket.
Miután átvált normál felbontásra, vagy lefagy a gép, vagy egyből leáll és újraindul.
Itt leírják hogyan lehet felmókolni Win10-re a drivert.
Ez az GPU 2008-as, milyen proci van mellette? Ha valami két magos kevés RAMmal akkor ezzel halál lesz a Win10.
6
Miért nem akarod telepítés közben felrakni a drivereket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!