Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows telepítésnél csak a...

Windows telepítésnél csak a bérlőhöz tartozó emaillal lehet belépni. Nincs microsoft fiók lehetőség. Hogy lehet ezt eltüntetni?

Figyelt kérdés

Pc-s üzletből vettem egy laptopot amit újra akartam telepíteni Windows 11-el (pendrive-ról) de nem lehet mert nem tudok microsoft fiókkal belépni. Csak egy bérlőhöz tartozó emaillal. Viszont úgy újra lehet telepíteni hogy windows 10et rárakom net nélkül majd mikor kész van utána meg belépek. De windows 10-nél is egyebkent ugyan ezt írja ki ha telepítés közbe be van dugva a net. Mi az isten ez? Bios-ba van ez benne vagy az alaplapba? A PC-s üzletben még nem láttak ilyet.

Itt egy kép:

[link]

nov. 18. 21:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Zsír új SSD is van benne
nov. 18. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez a gép lopott! Bele van égetve a BIOS-ba a tulajdonos, csak az ő fiókjával léphetsz be. Mindegy hogy cseréled-e az SSD-t. Ezen Linuxot tudsz csak használni, vagy Windows 7-et. Ha ezt boltban vetted, azonnal vidd vissza!
nov. 18. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg az albérlőt..
nov. 18. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Mik ezek a vírusos képek?

Nem lehetne normálisan megmutatni?

nov. 18. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt Windowson is meg lehet csinálni, hogy csak az én adataimmal lehessen belépni a gépbe? Hogyan?
nov. 19. 03:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt már leírták, hogy a telepítőt a Microsoft-tól töltsd le. Az valami módosított mókolt Win.11 telepítő.

[link]

A windows.old mappát is kilehet törölni: Gépház > Rendszer > Tárterület > Ideiglenes fájlok.

nov. 19. 06:11
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

Felhívod azt a kutyamenhelyet és megkérded.

Vagy elárulod pontosan mivel mit és hogy csinálsz.

nov. 19. 08:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Már ráraktam a windows 11-et. win 10-ről át tudtam frissíteni. És utána be is léptem a microsoft fiókba. Csak ahogy írtam pendrive-ról nem lehet újratelepíteni win 11-el, csak win 10-el net nélkül.

A telepítőkkel semmi baj nincs hivatalos oldalról van letöltve.

nov. 20. 10:09
 9/9 A kérdező kommentje:
töröltem már a windows.old mappát is.
nov. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!