Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van ilyen PCIe bővít kártya?

Van ilyen PCIe bővít kártya?

Figyelt kérdés

Létezik olyan 1x vagy 4x bővítőkártya amely USB 3.1 Gen 2, az az 10 Gpbs sebességre képes, ill. van rajta legalább 2 hátlapi és 1 db Internal USB-A port?

Válaszokat előre is köszönöm.

nov. 10. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre gondolsz? [link]
nov. 10. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenre. Csak 3.1 Gen 2, 10Gpbs sebességgel.
tegnapelőtt 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Amazonon ezt találtam így hirtelen: [link]

Túl hosszú lett volna a link.

[link]

[link]

Itt csak 3.0-át ír: [link]

Végül lehet itt megtalálod ami neked kell: [link]

tegnapelőtt 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:

#1: Ez sajnos csak USB 3.0 5 Gbps-os portokkal rendelkezik:

"external:

3 x USB 5 Gbps Type-A female

internal:

1 x USB 5 Gbps Type-A female"

[link]

A kérdező meg "USB 3.1 Gen 2, az az 10 Gpbs" sebességű portokkal rendelkező PCIe "1x vagy 4x" bővítőkártyát keres, "2 hátlapi és 1 db Internal USB-A porttal".

Kérdező: nehéz dió, a nagyobb gyártók nem szeretnek egyszerre külső és belső USB 3.1 GEN2 portokkal ellátott bővítőkártyákat csinálni - talán ez (de ennek csak egy külső portja van, bár az egy hubbal elosztható):

[link]

ez is hasonló:

[link]

tegnapelőtt 01:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Még az új laptopokon sem lehet elérni azt, Kínai oldalakkal meg hiába próbálkoztam. Erre már én is kíváncsi vagyok, külső SSD csak 350MB/s (1050 helyett)
tegnapelőtt 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!