Van ilyen PCIe bővít kártya?
Figyelt kérdés
Létezik olyan 1x vagy 4x bővítőkártya amely USB 3.1 Gen 2, az az 10 Gpbs sebességre képes, ill. van rajta legalább 2 hátlapi és 1 db Internal USB-A port?
Válaszokat előre is köszönöm.
nov. 10. 21:46
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenre. Csak 3.1 Gen 2, 10Gpbs sebességgel.
tegnapelőtt 01:04
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
#1: Ez sajnos csak USB 3.0 5 Gbps-os portokkal rendelkezik:
"external:
3 x USB 5 Gbps Type-A female
internal:
1 x USB 5 Gbps Type-A female"
A kérdező meg "USB 3.1 Gen 2, az az 10 Gpbs" sebességű portokkal rendelkező PCIe "1x vagy 4x" bővítőkártyát keres, "2 hátlapi és 1 db Internal USB-A porttal".
Kérdező: nehéz dió, a nagyobb gyártók nem szeretnek egyszerre külső és belső USB 3.1 GEN2 portokkal ellátott bővítőkártyákat csinálni - talán ez (de ennek csak egy külső portja van, bár az egy hubbal elosztható):
ez is hasonló:
5/5 anonim válasza:
Még az új laptopokon sem lehet elérni azt, Kínai oldalakkal meg hiába próbálkoztam. Erre már én is kíváncsi vagyok, külső SSD csak 350MB/s (1050 helyett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!