Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legjobb videó kártya 50-70e...

Ricsi1977 kérdése:

Legjobb videó kártya 50-70e ft között??

Figyelt kérdés
Sziasztok!Melyik lenne a legjobb választás? Persze használtam értem , köszi a válaszokat! Érdekel nvidia és amd tanács is intel kizárva az amd procim miatt.
nov. 4. 22:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
6600 xt akadt meg a szemem, nem tudom a vram és a buszsáv szélessége számot tevő hátrány e
nov. 4. 22:55
 2/11 anonim válasza:
Nem értelek. A processzor és videókártya között nem lehet kompatibilitási probléma, a gyártó lényegtelen. Amit tanácsolni tudok, inkább spórolj még egy Ray tracinget támogató kártyára. Ha játékra használnád. Nem túlzottan hosszú távú befektetés egy mára már majdnem elavultnak számító kártyára.
nov. 4. 23:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha nem érted nézd meg ezt [link]
nov. 4. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Ebben az ársávban ez van meg a 2070 Super még.
nov. 4. 23:27
 5/11 anonim válasza:
Attól még egyáltalán nem jellemző probléma. Kommentekben is írták, hogy használják az Intel arcot ryzennel. Jó lenne tudni, hogy mik a szándékaid, játszol vagy munkára kellene, illetve milyen géped van pontosan, és ahhoz mérten videókártyát választani. Így most vakon nem lehet tudni semmit, ennyi pénzért a 6600 xt van. De hogy a hardver ami mögötte lenne, az ki tudja-e hajtani ezt a kérdezőtől nem tudtuk meg. Első válaszoló voltam.
nov. 4. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:

"6600 xt akadt meg a szemem, nem tudom a vram és a buszsáv szélessége számot tevő hátrány e"

"Szarva közt a tőgyit"

Nagyjából az egyetlen "értelmes" opció az árkategóriában a 6600xt.

A GTX1080 régi és gyenge, az RTX2060(super) gyengébb a 2070/3060 drágább. Amd oldalon sincs nagyon alternatíva ami még figyelmet érdemelne talán az 5700xt, de minimális az előnye talán 3-4%, de ezért cserébe 130W(6600xt) helyett majdnem 200W-ot eszik. És nem a villanyszámla az egyetlen gond, hanem a gpu a felvett villannyal arányos hőt termel. Magyarán több hőt kell kivezetni a gépházból. Én a 6600xt-t venném (és vettem is már 🤫)

nov. 4. 23:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Rzyen 5 3600 , 16gb 3200mhz ram társaságara gondolkozom cserét alkalmazni , jelenleg egy 1660 super van ami kicsit gyengécske már … jah és 1080p a monitorom
nov. 4. 23:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Célom a 1080p kimaxolni ha lehet, cod bo6 multi 100-120fps ami szép és jó csak kicsit zavar a grafika amit lowon kell hajtsak 🤣 és tudom nem a grafika számit de a moziba se néznénk jó szemmel a gyenge “szídzsíáj” effektusokat
nov. 4. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:

6600XT abszolút a legjobb ebben az árban.

3060 lenne a legolcsóbb nVidia oldalról, amivel érdemes kezdeni ilyen témára. A normál 12GB változattal.

Báár... 1660S-ről nem nagy ugrás egyik se.

nov. 5. 01:51
 10/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek a 8gb vram elegendő lesz még a 1080p high/ultra settingre??
nov. 5. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!