Ricsi1977 kérdése:
Legjobb videó kártya 50-70e ft között??
1/11 A kérdező kommentje:
6600 xt akadt meg a szemem, nem tudom a vram és a buszsáv szélessége számot tevő hátrány e
2/11 anonim válasza:
Nem értelek. A processzor és videókártya között nem lehet kompatibilitási probléma, a gyártó lényegtelen. Amit tanácsolni tudok, inkább spórolj még egy Ray tracinget támogató kártyára. Ha játékra használnád. Nem túlzottan hosszú távú befektetés egy mára már majdnem elavultnak számító kártyára.
tegnap 23:06
3/11 A kérdező kommentje:
Ha nem érted nézd meg ezt
[link] Ebben az ársávban ez van meg a 2070 Super még.
tegnap 23:27
5/11 anonim válasza:
Attól még egyáltalán nem jellemző probléma. Kommentekben is írták, hogy használják az Intel arcot ryzennel. Jó lenne tudni, hogy mik a szándékaid, játszol vagy munkára kellene, illetve milyen géped van pontosan, és ahhoz mérten videókártyát választani. Így most vakon nem lehet tudni semmit, ennyi pénzért a 6600 xt van. De hogy a hardver ami mögötte lenne, az ki tudja-e hajtani ezt a kérdezőtől nem tudtuk meg. Első válaszoló voltam.
tegnap 23:38
"6600 xt akadt meg a szemem, nem tudom a vram és a buszsáv szélessége számot tevő hátrány e"
"Szarva közt a tőgyit"
Nagyjából az egyetlen "értelmes" opció az árkategóriában a 6600xt.
A GTX1080 régi és gyenge, az RTX2060(super) gyengébb a 2070/3060 drágább. Amd oldalon sincs nagyon alternatíva ami még figyelmet érdemelne talán az 5700xt, de minimális az előnye talán 3-4%, de ezért cserébe 130W(6600xt) helyett majdnem 200W-ot eszik. És nem a villanyszámla az egyetlen gond, hanem a gpu a felvett villannyal arányos hőt termel. Magyarán több hőt kell kivezetni a gépházból. Én a 6600xt-t venném (és vettem is már 🤫)
tegnap 23:40
7/11 A kérdező kommentje:
Rzyen 5 3600 , 16gb 3200mhz ram társaságara gondolkozom cserét alkalmazni , jelenleg egy 1660 super van ami kicsit gyengécske már … jah és 1080p a monitorom
8/11 A kérdező kommentje:
Célom a 1080p kimaxolni ha lehet, cod bo6 multi 100-120fps ami szép és jó csak kicsit zavar a grafika amit lowon kell hajtsak 🤣 és tudom nem a grafika számit de a moziba se néznénk jó szemmel a gyenge “szídzsíáj” effektusokat
6600XT abszolút a legjobb ebben az árban.
3060 lenne a legolcsóbb nVidia oldalról, amivel érdemes kezdeni ilyen témára. A normál 12GB változattal.
Báár... 1660S-ről nem nagy ugrás egyik se.
ma 01:51
10/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek a 8gb vram elegendő lesz még a 1080p high/ultra settingre??
Kapcsolódó kérdések: