Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Linuxra minden videó filet...

Linuxra minden videó filet lejátszó software?

Figyelt kérdés
Fél éve váltottam Windowsról OpenSuSe Tumbleweed-re, a Daum Pot Player nagyon hiányzik.Már egy sor playert kipróbáltam,de vagy nem játsza le a videó formátumot, vagy szaggat a videó.VLC fenn van a gépen de ő is szaggat, már kodek letöltéssel is próbálkoztam a terminálban de nem oldotta meg a problémát.Valakinek ötlete e témában?

nov. 10. 09:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
#19 Nem gyűlölöm a Microsoftot, csak nekem ne mondja meg, hogy mikor kell vennem új gépet, majd veszek ha eljön az ideje de nem az operációs rendszer miatt veszek másik PC mert az nem felel meg neki.Meg OP rendszert is majd akkor váltok ha én akarok, vagy úgy érzem hogy eljött az ideje, vagy az új rendszer jobb a réginél, de ez az erőltetés ez nagyon nem jött be.
nov. 11. 22:28
 22/27 urandom0 ***** válasza:

Az Arch csomagkezelőjénél semmi sem gyorsabb :)

"Háát... mondjuk eleve a SUSE alapból a KDE-t preferálja, ami azért ugyanaz a klasszikus felület, mint amit pl. a Windows is használ..."

Nem :)

SUSE Enterprise Desktopon Gnome az alapértelmezett, nem is tudom, hogy a KDE támogatott-e rajta hivatalosan (szerintem nem). Aeon-on szintén Gnome van. Kalpán van KDE, de sanszos, hogy idővel beszántják a Kalpát (bár talán nem).

OpenSUSE-s körökben szokott a többség KDE-t használni, de a Gnome is ugyanúgy támogatott.

Kérdező, egyébként milyen kodekeket töltöttél le és hogyan? opi codecs?

OpenSuse-n a Pacmant érdemes hozzáadni a rendszerhez, és feltelepíteni az ajánlott csomagokat.

nov. 14. 08:14
 23/27 A kérdező kommentje:
#22 Igen az opi codecs-ot töltöttem le terminálban ahogy a Copilot vezetett végig a folyamaton.GNOME felületet használok Tumbleweed-ben.
nov. 14. 10:54
 24/27 urandom0 ***** válasza:

És milyen videókat nem tudsz lejátszani?

Csak kérdezem, mert nekem ilyen problémám még nem volt.

nov. 14. 11:47
 25/27 A kérdező kommentje:
mpeg 4 , avi,
nov. 14. 12:27
 26/27 urandom0 ***** válasza:
Próbáld meg esetleg a VLC-t flatpakból telepíteni.
nov. 15. 18:52
 27/27 A kérdező kommentje:
#26 Flatpakos VLC telepítésem van
nov. 16. 13:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!