Hogyan kell reboot-olni egy laptopot? Kijelzo nem kapcsol be mert elnyomtam vmit. Reboot utan bekapcso? Mennyi ido amig telepitem a windows ra?
1. Nyomd hossza a bekapcsológombot, akkor leáll, majd nyomd mégegyszer meg, akkor elindul.
2. Indítsd újra és meglátod.
3. Melyik Windows-t? 30 perc - 1 óra, nem hiszem, hogy több lenne.
Jézusom, most ez komoly?????
S Te most egymagad akarsz nekiállni egy p2-es szutyoknak; és úgy szeretnél BIOS-ban ténykedni,h azt sem tudod,h melyik gombbal hozod be??? ... Gondold át ezt kicsit jobban.
És a kérdést is fogalmazd meg úgy,h közben nem erőszakolod meg a logikát.
Reboot: újraindulás, -indítás .. bármelyik atx-es gép bekapcsológombjának 6-7-8 másodpercig történő nyomvatartása kikapcsolást eredményez. vagy, ha ez túl bonyolult: töltő ki, aksi ki, aztán áram nélkül biztos tök-jól fut a picike.
Ahhoz,h érdemibb válasszal is szolgálni tudjak, mondj pár szót a gép paramétereiről. Elég a márka, típus is; mert kétlem,h a proci órajelét közölni tudnád velem.
Ami a Win telepítését illeti: függ a gép teljesítményétől, a Win verziójától .. (3.1? 95,98,Me,2000,XP,Vista, Win7... mifac? :D)
Bár, ha CD-t írtál (igaz, nem feltételezem,h különbséget tennél DVD, CD között), akkor leszűkítettem a kört Win 95,98,Me,NT,2000,Xp -re :D.. Igaz, ha nagyon akarod, van CD-s Vista-m is, csak,h összezavarjalak még jobban;)
Szó, mi szó, mit is szeretnél konkrétabban?
Ja, és .. .. most mennyire anomália az általad vázolt állapot: "be nem kapcsoló kijelzőn" olvashatod,h floppy disk faulire? ... ez már véresen hardcore ;)
kérdés: (40) -es hibakód jelenik meg a floppy disk faulire után? ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!