Akksigond vagy egyéb lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy három éves Vivobookom, mindig hálózatról használtam, szóval mondhatni, megkímélt az akksija.
Néhány napja vettem észre, hogy egyik pillanatról a másikra nullára merül. Nem tudom, mennyire valós és megbízható az a diagram, amin látom visszamenőleg az akku szintjét, de ott is 100-ról nullára esik vissza, és mindig kikapcsolt állapotban, nem működés közben.
Töltőre teszem, 10 perc alatt újra 100%-ot jelez.
Most akkuról használom, egy óra alatt merült 10%-ot. Reggel feltöltöttem, kikapcsolva lemerült 3 óra alatt (igen, biztosan ki volt kapcsolva, nem alvó nem hibernált módban volt).
Szóval úgy tűnik, teljesen kaotikusan működik. Nagyon nem vagyok műszaki ember, veszek bele új akksit, ha az kell, de biztosan az kell?
2023. okt. 28. 20:28
1/5 A kérdező kommentje:
Ma megint. Bekapcsoltam, 46% (éjjel szándékosan hagytam töltő nélkül), fél perc múlva nullán és kikapcs.
2023. okt. 29. 08:55
2/5 anonim válasza:
A Vivobookhoz is van MyAsus, ez egy program ami frissítéseket tölt le hozzá meg van benne diagnosztika. Én abban megnézném először hogy az aksira a diagnosztika mit mond.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom.
2023. nov. 4. 06:04
4/5 Paczalos István válasza:
Töltő nélkül becsuklik rögtön? A céges Vivobookom ugyanezt produkálta, és ott az akkucsere segített csak. Nekem elég sokat a dokkolón pihent a gép, ritkán húztam le, vagy csak akkor, mikor mentem haza, és kikapcsoltam.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, bírja az akksi órákig. De ha kikapcs-visszakapcs, 50-ről is azonnal nulla.
2023. nov. 5. 07:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!