Milyen videókártyát vegyek?
Figyelt kérdés
3060ti-m volt.Jó árat igértek érte,ezért eladtam.Most gondolkodok 3070ti vagy 4060ti,láttam a 3070ti valamivel erősebb,de viszont jövőre nézve lattam 8gb kevés lesz.Radeont rx6800 milyen? Jobban megeri?ma 13:23
1/3 anonim válasza:
Hagyjuk szerintem a radeont..ha kártya akkor csak nvidia de a te a döntéséd.
Nem tudom mennyibe kerül most a 4060ti de azt vennék inkább, főleg hogy az új dlss funkciót támogatja majd és amúgy erős kártya. Csak ez az egy miatt venném meg azt..hát igen a 3070 ti nyilván erősebb..de mondjuk lehet megnézném mennyiért megy egy 3080 amúgy..sőt most kb utánad dobják használtan a 3090-et is (mondjuk én használtan nem vennék) de azért nézd meg
2/3 anonim válasza:
"Hagyjuk szerintem a radeont..."
Mert? Az rx6800 olyan erős mint a 3080 és olcsóbb? Akkor offos a Radeon, ha irgalmatlanul nyomod a réjtréjszinget vagy ha kell a CUDA. Különben teljesen lényegtelen,hogy NVidia/Intel vagy AMD kártyát használsz.
3/3 anonim válasza:
A 3070 Ti és a 4060 Ti nem sokkal erősebbek egy kicsit erősebb náluk az RX 6800. Igazi előre lépést viszont mint 6800 XT hozna méginkább egy RTX 3080. De ha használtan találsz RTX 4070-et az még jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!