Miért ugrál az fps-em Counter Strike 2 ben?
Nemrég vásároltam egy MSI thin 15 belépő kategóriás gamer laptopot.
Spec:
i5-12450h
24gb ram
Rtx3050
Nincs meg 1 hónapja, nem melegszik túl, nem lehet hardver gondja.
A kérdésem, mások is jártak már hasonlóan, hogy a Counter Strike 2 180 és 40-80 fps között ingázik?
Pontosítok, 180 fps egy alt+tab erejéig nagyjából 3-5 másodpercig van meg, majd lemegy 80 ra, néha lejjebb is.
A legérdekesebb hogy terheléstől (smoke, gránát, hosszabb lővések) függetlenül is lemegy, tehát azt sem tudom biztosra mondani hogy akkor amikor úgymond történik is valami akkor mehetne-e le, mert nem feltétlenül.
Bújtam minden oldalt, nem találtam rá megoldást a nyílvánvaló driverfrissítéseken és a windowson/nvidian belüli energiaforrás átállításain kívül, én nem hiszem el hogy ennek ennyit kellene tudnia.
Egy i5-7300hq, 16gb, 1050ti-ról váltottam, ott ugyanennyi fpsel de legalább stabilan tudtam játszani.
Egyébként semilyen másik játékkal vagy alkalmazással nincs probléma, ott elérem a várt számokat.
Természetesen ez nem a világ vége, viszont ha már végre eljutottam odáig hogy 144hz-n tudjak compatitive játékkal játszani, tudjam is kiélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!