Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Low profilosba ettől jobb...

Low profilosba ettől jobb kártya olcsóbbért létezik?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 17. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően nincs jobb LP kártya a 4060-nál.

Arra figyelj, hogy ez 2 slotot kíván és kell neki tápcsatlakozó is

jan. 17. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Csakugyan igaz lenne hogy a low profilos kártyák be füllednek az sff házba?

igy dobhatod a szemétbe rövid idön belül.

jan. 18. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:

1) nem fülled be. még ha csak 1x venti van a procin, az is eleget mozgatja a levegőt, mert úgy vannak kialakítva, hogy kifújja a házból a levegőt.

2) nem romlik el, ha esetleg túlmelegedne. szimplán csak visszavesz a teljesítményből addig, hogy a TJmax alatt maradjon. ha el is romlik, akkor se kukába megy, hanem garanciába, szervizbe, vagy veszélyes hulladékként vagy köteles leadni. ezeken az új mol mittomén hulladékpontokon,

jan. 18. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
V melyk kérdésnél 1 kommentelő irta hogy befülednek a kártyák az sff gépekbe.
jan. 18. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, lehetsegés, hogy nagyon befűt egy kis házat, de ldgrosszabb esetben akkor raksz bele egy pluszventilátort még,ami frissíti a levegőjét, és ennyi.

125W-ra mérték az egyik teszten a konstans terhelésés fogyasztását, tehát ennyi hőt generál. Egy egész gép alig-alig lépi át a 250W-ot. Szerintem nem igazán tudja 100 fokra fűteni magát meg egy zártabb SFF házban.sem (vagy nem tudom mi pontosan a TJmax, ahol elkezd visszavenni a teljesítményből... ekörül)

De keress 4060 SFF build-eket yt-n, általában tesztelik is őket, így hőmérsékleteket is látsz. Én nem aggódnék.

jan. 19. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!