Létezik a viszonylag kompakt (numpad nélküli, lapos gombok), USB-C-vel tölthető vezetéknélküli (lehetőleg Bluetooth) billentyűzet magyar kiosztással? Elérhető áron?
A fent leírtaknak megfelelő billentyűzetet keresek.
Láttam,hogy Keychronnak van ilyen, de nem szeretnék 50-60 ezer forintot kifizetni rá. Az Apple Magic Keyboard is tetszene, de az is legalább 50ezer forint. Van a piacon kialakításban ezekhez hasonló alternatíva max 30 ezer forint körül?
Egyébként teljesen általános használatra kéne, főként MS Officeos munkához, email íráshoz, netezéshez, stb.
Angol kiosztással sokat láttam, de magyar nyelvűt elvétve.
Átmatricázni nem szeretném, mert korábban használtam ilyen megoldással egy Microsoft billentyűzetet, de nem szerettem, mert néhány karakter máshol van, mint a magyaron.
Szia,
Írtam hogy max 30000 Ft körül.
Angol kiosztással van elég sok ebben az árkategóriában pl a PCX, Bestbyte oldalán, de magyar változatot nem igazán.
Ja és nem kell, hogy mechanikus legyen.
Én akár egy ilyen basic valamivel is kiegyeznék, mert kialakításban olyasmi amit keresek, csak ez is angol kiosztású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!