Q9450 és a Q9550 proci között észrevehető a különbség?
"asrock b450m lap"
ilyen lapot nem tudod bele rakni lapos brand gépekbe,akinek csak irodai használatra kellene.
"Nem is napi használatra szánják már ezeket a procikat, azért drágább.... Mintha azt kérdeznéd egy veterán Merci miért kerül 10 misibe mikor 15 éves Passatot tudsz venni 3-ért is...."
Ha én gyűjtő volnék, és rárepülnék a 775/771 socketre, akkor nem adnám alább a Core 2 Extreme prociknál. Igen, azok ritkaságok voltak mindig is, így megértem a magas árat. De egy sima C2Q az abszolút mainstream kategória, ott tényleg madárnak kell lenni hozzá, hogy 10+k-t adjon érte valaki 2023-ban.
#11 brand geppel lehet szorakozni aki akar...
netan hely hiany miatt kell?
mert amugy vagy normal brand gep kell, vannak olyanok is amik teljesen szabvanyosak nem egyediek
vagy egyszeruen vesz egy hasznalt ATX hazat is hozza... (AM4 hez) mivelhogy azt valoban ingyenhez kozel is szerezhet barki, mivel ujonan is par ezerert is voltak "akkoriban", regen
ugy tegyuk fel 2-3ev mulva kesz lesz ez az "irodai" geped ami 20eves, csak hogy minel olcsobban meguszd
addig mindeg lesz hozza kapcsolodo kerdesed?
"hogy tudnak ehhez drivert szerezni", "hogy tudnam erre ezt telepiteni", "azt hittem offline digitalis irogep lesz csak de megis kellett erre a net, virusos lett a gep: "hogy tudnam visszaallitani adatokat es letorolni a virust""?
es hasonlok
14-es
"irodai" geped ami 20eves"
ssd csodát tesz,erről még nem hallotál?
illetve böngészésre meg gyakori olvasásra miért kell több százezres gépet venni,egy régi irodai gép miért nem felel meg rá?
Ez igény függő, de ennek az upgrade-nek sajna értelme nincs.
Az SSD sokat javít ezeken a régi gépeken (igazából 1000x többet mint egy ilyen procicsere).
Ha beépíthető egy AM4 lap relatíve olcsón lehet multimédiás, soft játékos gépet építeni egy G szériás AMD processzorral.
Csináltam ilyet egy embernek, le esett az álla, hogy az a kis izé (nagy házban ATX lapon toronyhűtővel dVGA-val) volt az előző konfigja ebbe ment a mATX.
Konkrétan ketté*ugyozta a CoreDuoját. És win11 kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!