GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB OC GDDR6 192bit LHR (GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0) Videokártyához milyen procit érdemes venni?
jelenleg i5-9400f-em van 6mag 6 szál ami kevésnek érződik van pár játék amibe érzem hogy lassabb lett a gépem mint 1060-al volt.
mintha valami vissza fogná a gépem.
ez a teljes konfigom
Raktunk össze Intel gépet, XMP memóriákkal, azt is manuálisan be kellett "állítani". Ez 2 (kettő)perc! És ebbe már az újra bootolás is benne van.
A Ryzen Masterrel a 13! éves kereszt fiam OC-zta meg az 5600G-jét kb 8-10%-al nőtt az FPS-e (mondjuk CPU+iGPU is kapott tuningot)
A RAM-ot bármit veszel Intel/AMD, be kell állítani, igen ez tuning, annyin megy majd amennyin kell, teljesen stabilan, semmi extra.
A CPU tuningot, csak meg említettem, hogy ha azt a TUF lapot veszed az 5700x-el, simán lehetséges. Ehhez Intelből Z-s lap kell K-s procival, itt meg adott.
Egy lehetőség, ha érdekel, ha nem úgy is kiváló cucc, gyári beállításokon is hibátlan.
igen asus tuf lapot veszek annak barátibb ára van mint a csöves intelnél
ott még a lap is drága nem csak a proci.
azért is fogok át váltani ryzenre minél előbb ez a hűtő elég lesz ugye?
be quiet! Dark Rock Slim (BK024) nem szeretem a hangos ventilátorokat.
azért is vettem EVGA SuperNOVA 750 G6 80+Gold -os tápot meg persze azért is hogy ha fejlesztem a gépem ne keljen azt is venni. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!