GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB OC GDDR6 192bit LHR (GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0) Videokártyához milyen procit érdemes venni?
jelenleg i5-9400f-em van 6mag 6 szál ami kevésnek érződik van pár játék amibe érzem hogy lassabb lett a gépem mint 1060-al volt.
mintha valami vissza fogná a gépem.
ez a teljes konfigom
vagyis a 2666mhz-es mostani az 2666mhz-en megy nem? vagy azt is át kell állítani?
mert amikor meg vettem csak beraktam és ennyi.
ebből a szempontból az intel jobb lényegében alapból azon megy amin kell és nem kell külön állítani.
:D
"ebből a szempontból az intel jobb lényegében alapból azon megy amin kell és nem kell külön állítani."
Az intelnél akkoriban a Z chipseten kívül minden másnál tiltva volt az XMP. Ha akartál se tudtál volna állítani rajta, ha nem Z-s lapod van :)
Ja, amúgy ha kedved támadna OC-ni kicsikét, a Ryzen-t lehet, úgy tudom az X3D-n kívül bármelyiket. 😉
Van AutoOC mode, a program beállít mimdent. Igény és hűtés kérdése.
engem nem érdekel a tuning mennyen annyin amennyin kell neki pl 3200mhz-en azt ennyi nagyon nem érdekel a többi.
játékokban úgy sem lesz több fps-em.
"asus rog strix b365G-gaming micro-atx alaplapom van alapból 2666mhz-en megy berakás után semmit nem kellet állítanom. :)"
Mert ez egy igazi antituning lap, ha akartál volna sem tudtál volna semmit állítani :)
"játékokban úgy sem lesz több fps-em."
Játékoknál több fps lesz a gyorsabb rammal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!