GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB OC GDDR6 192bit LHR (GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0) Videokártyához milyen procit érdemes venni?
jelenleg i5-9400f-em van 6mag 6 szál ami kevésnek érződik van pár játék amibe érzem hogy lassabb lett a gépem mint 1060-al volt.
mintha valami vissza fogná a gépem.
ez a teljes konfigom
Az i5-9400f 6mag 6 szál ide nem kevés, akár egy erősebb GeForce RTX 3060 Ti is kihajtható. Én azért lecserélném a Samsung 860 evo 250GB SSD sata 3-at egy ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB M.2 PCIe ha már kezeli a lapod.
nem fog ütközni a samsung és a adata xpg ssd?
már mint úgy értem hogy nem lesz kompatibilitási gond hogy kétféle márkájú ssd lesz benne?
eddig igyekeztem egy félét venni bele.
van olyan is aki ért is hozzá?
feleslegesen nem akarok váltani ha nincs is rá szükség.
Ha néhány játékban lassabb, mint a GTX1060-nal volt akkor valami el van matekozva a rendszeren. Windows gond, nem jól sikerült driver telepítés, bekapcsolódott Ray Tracing stb...
Ha fps-t akarsz akkor az a proci fullHDben kevés lesz az RTX3060-hoz, persze felrakhatsz mindent ultrára + RT sé akkor élvezheted az 50-60fps-t is de valszeg nem azért van 144Hz-es monitorod :)
LGA1151 V2-re nincs semmi ami megérné. A 9900K drágább, mint egy jóval erősebb új proci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!