Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer monitort szeretnék...

Gamer monitort szeretnék vásárolni 100 ezer Ft-ig. Ki mit ajánl? 27 colos lenne a méret, ívelt kijelző előnyt élvez, mellette egy Ryzen 5 2600-as processzor, (lesz fejlesztve a közeljövőben), és egy Geforce 4060Ti (8Gb) videókártya van.

Figyelt kérdés

MSI és Samsung márkákat nézegettem, de mindenhol írnak jót is rosszat is.

Eddig ezt tartom legjobbnak: 27" MSI G27C4X - 250 Hz, HD ready, ívelt 85 ezer Ft. Kicsit elbizonytalanodtam, mert azért van miből választani. :)

2023. júl. 23. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
250hz & Ryzen 2600? Az jó lesz... :D
2023. júl. 23. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Attól még hogy tudja a 250hzt-et egyelőre mehet alacsonyabb frekvencián is, nem? De nyilván azért is írtam ki a kérdést, mert nem vagyok profi és nézelődöm, ha segíteni nem tudsz, kár írogatni...
2023. júl. 23. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Nem sok játék fog neked valaha is 250hz közelében futni. Vegyél szépen egy 144hz-es monitort, és cserléd le azt a procit, mert lassan a CSGO-t nem fogja tudni fixen vinni 200FPS-el, nem hogy mást. És erősen kétlem, hogy CSGO-ra vetted azt a rakás szar, túlárazott VGA-t.
2023. júl. 23. 12:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Ajánlani továbbra sem ajánlasz konkrét típust, de a fikázás továbbra is megy... miért pazarlod az idődet ilyen értelmetlen írásokra? De legalább az enyémet ne pazarold, lapozz csak nyugodtan tovább és irkálj ilyen segítő hozzászólásokat máshova, köszi!
2023. júl. 23. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:
12%

1. Az kérdésed értelmetlen. MIre kell? CS\Valorant? Diablo? MIRE? Mik az igények?

Majd ha lesz rendes kérdés, akkor lesz ajánlás. Addig sajnos csak arra tudok tanácsot adni, amit látok is. Hülyeségre költöd a pénzed.

2023. júl. 23. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod értelmezni a kérdést, avagy szerinted hülyeség, miért válaszolsz bármit is? Lapozz nyugodtan tovább továbbra is, vagy neked ez a főállású munkád?
2023. júl. 23. 12:31
 7/9 A kérdező kommentje:

nem állok le egy ilyen emberrel veszekedni, beszélgetni meg még annyira sem.

Én befejeztem veled ezt a társalgást, lehet hogy te ilyen stílushoz vagy szokva, én a kutyámmal nem szoktam így beszélni.. Keresd meg a következő célpontodat, már előre sajnálom, de téged még jobban...

2023. júl. 23. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Na hát, képtelen leírni, hogy mit akar, de követeli, hogy más mondja meg neki, hogy mit csináljon. Fuck logic
2023. júl. 23. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
12%

És itt csak te akarsz veszekedni, megkértelek már 5x, hogy írd le mit szeretnél RENDESEN!!!

Autót akarok venni, legyen 4 kereke. Nem mondom meg, hogy milyen távokra használom, nem mondom meg, hogy hány személlyel, nem mondom meg, hogy mennyit kell parkoljak városi körülmények között, nem mondom meg, hogy milyen utakon használom, DE VALAKI MONDJA MEG MIT VEGYEK!!!

Hihetetlen

2023. júl. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!