KOMPATIBILIS, ha igen, később FEJLESZTHETEM?
Az "Arma 3" című videojátékkal szeretnék játszani. Facebook-on egy ember azt mondta, hogy "Ryzen 5 2600" processzora van, és azzal tökéletesen működik. Próbáltam keresni egy megfelelő alaplapot, de néhány itteni ajánlás által a "TUF GAMING B550M-PLUS" nevezetű alaplapot szeretném megvenni. Kompatibilisek?
Ha később szeretnék fejleszteni, mikre válthatom le a processzort? Esetleg a Ryzen 5 3600-at vásároljam meg eleinte? Nincs sok pénzem számítógépre egyelőre, így a legolcsóbban szeretnék kijönni, ami úgy-ahogy működik legalább 1 évig. Az alkatrészekhez milyen videokártyát tudnátok ajánlani, amivel nem lesz problémám?
Köszönöm a segítséget, szép estét/napot kívánok mindenkinek!
B350, B450 és B550 mindegyik kompatibilis bármelyik AM4 procival(5000 szériáig, utána AM5 jött). A 2600 egy magos teljesítménye nem az igazi, ARMA meg csak egy magot használ - lehet vele játszani, de messze nem fog tökéletesen működni. Én is armáztam ilyen procival, városban iszonyat szarul fut. Armához én 5600 alatt nem vennék procit, azzal szépen megy, de az használtan is 40 ezer körül indul.
Videokártya nem annyira kritikus, régi játék, de a procira nagyon érzékeny - lehet játszani vele gyengébb procival is, de ez hogy "tökéletes" tömény fszság.
Nem fog menni, az alaplap nem támogatja a Ryzen 2000-es sorozatú processzorokat, csak újabbakat, egyébként is nehéz lenne olyat szerezni, mert kb. 5 éves. Nem mintha ez az alaplap most jött volna ki. Egyébként ez AM4 foglalatos, Az AMD pedig már áttért az AM5-re a 600-as sorozatú chipsetekkel. Ezt látod az alaplap nevében.
Bocs, nem olvastam végig. Ha kevés a pénzed, szerintem használtban gondolkodj. Amúgy is úgy látom, ez még a kávéfőzőn is elfutna...
(Lent vannak a rendszerkövetelmények)
Nézelődtem, és észrevettem az alábbi fület: ezeket a típusokat képes befogadni az alaplap? Egyáltalán szükséges számomra egy ilyen alaplap? Ez miket tud? Szeretnék belecsöppenni a videojátékok világába, de nem hiszem, hogy hatalmas játékos lennék. 1 éve készítettem egy Steam fiókot, és ott vásároltam akciós videojátékokat, és van "Cyberpunk 2077, Arma 3, Red Dead Redemption 2, Forza Horizon 5" és a többi.
Mikor játszottál utoljára a játékkal?
Azaz alaplap, amit választottam, B550-ös? Melyiket ajánlod, a 4500 vagy 3600-at?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!