KOMPATIBILIS, ha igen, később FEJLESZTHETEM?
Az "Arma 3" című videojátékkal szeretnék játszani. Facebook-on egy ember azt mondta, hogy "Ryzen 5 2600" processzora van, és azzal tökéletesen működik. Próbáltam keresni egy megfelelő alaplapot, de néhány itteni ajánlás által a "TUF GAMING B550M-PLUS" nevezetű alaplapot szeretném megvenni. Kompatibilisek?
Ha később szeretnék fejleszteni, mikre válthatom le a processzort? Esetleg a Ryzen 5 3600-at vásároljam meg eleinte? Nincs sok pénzem számítógépre egyelőre, így a legolcsóbban szeretnék kijönni, ami úgy-ahogy működik legalább 1 évig. Az alkatrészekhez milyen videokártyát tudnátok ajánlani, amivel nem lesz problémám?
Köszönöm a segítséget, szép estét/napot kívánok mindenkinek!
Tápegységnek pedig Seasonic B12 750W alig 650W is elég de 3 ezer forint az árkülönbség. És jobban tudsz fejleszteni ezzel a táppal.
Háznak pedig ez az ami kimondottan jó lenne már egy ilyen pc-hez.
Kicsit el vannak tolódtak a dolog szerintem.
B550 alaplap jó (van olcsóbb is)
2600 helyett vegyél 5600-at.
És dobj bele egy Rx 6600-at.
Használtan 60e újonnan is 80e.
Meg persze 16GB ram se árt.
Arma 3-nál sokkal komolyabb játékokat is játszhatsz vele.
Vagy használt konfig hardverapróról.
Mennyi a kevés amiből lehet garázdálkodni?
Ezt dobta fel az oldal, és az értékeléseket nézve azt mondják nagyon jól szellőzik és halk. Ez mennyire lehet igaz? Bár gondolom a drágákat dobják fel az oldalak egyből?
Az iponon feldobott a kiemelt résznél 127 ezerért rtx3060-at. Ez milyen?
Találtam az iponon gépösszerakót, ott összeraktam amiket találtam és mondtatok. Ez így milyen lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!