Tényleges átlagos 1ms et csak az OLED panelek tudnak amúgy megsúgom. Tesztet kell nézni a 2 monitorról mert ez önmagában marha keveset mond el hogy hány hz meg hány MS
Nem derül ki milyen jól működnek az overdrive beállítások melyiknél mennyi overshoot meg szellemképesedés alakulhat ki se az hogy milyen fényerőt tudnak valós körülmények között vagy milyen kontrasztjuk van de még az se hogy melyiknél milyen az input lag mennyire pontosak a színei stb
2023. júl. 22. 18:12
12/30 anonim válasza:
Ezek olyan szép dumák, csak épp a lényeget nem érted. :D Nem az 1ms-t különbséget kell észrevedd, nem kell 1ms alatt reagálj. Elég, ha 1ms-el hamarabb lősz, mint a másik.
2023. júl. 22. 19:22
13/30 anonim válasza:
"Elég, ha 1ms-el hamarabb lősz, mint a másik."
De akkor tudsz 1ms -el hamarabb lőni, ha hamarabb reagálsz. Ha te gyorsabban reagálsz 1 ms alatt mint 2 ms alatt, akkor valami robot lehetsz. :D
2023. júl. 22. 20:01
14/30 anonim válasza:
Nos, a számítógépednek, egerednek, internetednek, mindennek van latencyje. A monitor valahol ennek a közepén helyezkedik el. Teljesen mindegy, hogy 1ms a válaszidő, 2ms, 15 vagy 150. Ha a meglévő számhoz adsz 1-et, annyival később van. Ehhez számold hozzá a saját reakcióidőd, és kész is vagyun. Mindent egybevetve legyen 401ms, na, az pont annyival kevesebb, mint 402, hogy a másik haljon meg. Érthető?
2023. júl. 22. 20:26
15/30 anonim válasza:
Egyébként az ms csak annyit jelent ezeknél a monitoroknál, hogy mennyire lesz szép a kép, lesz-e ghosting, mennyi, stb. De azért gondoltam elmondom neked, hogy miért rossz a logikád... :D
2023. júl. 22. 20:29
16/30 anonim válasza:
Persze, de a gyakorlatban igen csekély esély van arra, hogy azon az 1ms-on olyan sok múljon. Másképp fogalmazva, nem az az 1ms fogja eldönteni, hogy profi játékos leszel -e mondjuk CS:GO -ban (most nem kell feltétlenül az e-sportolókra gondolni). Ezért mondom, hogy kicsi a jelentősége annak, hogy 1 vagy 2ms -es -e a monitor, mert ezer másik szempont van, ami eldönti, hogy egy FPS játékban ki hal meg előbb és azok szerintem sokkal fontosabbak.
2023. júl. 22. 20:34
17/30 anonim válasza:
Megint szép az elméleted, csak a valóság nem ez.
Annak idején mikor CSGO-ztam (nem, nem MM-et, hanem Faceit lvl10 \ ESEA Rank B+-A) akkor sokan sírtak, hogy "futás közben lövök". A valóságban meg az volt, hogy nekem CRT monitorom volt 180hz-en, nekik meg 144hz-es LCD. De, azon az 1ms-en múlik elég sokszor 1 frag.
2023. júl. 22. 20:41
18/30 anonim válasza:
És újra elmondom, a válaszidő nem befolyásolja ezt. A hz befolyásolja, és 144 és 165 között ~0.9ms van. Nem lényeges, ahogy írtam. A válaszidő más, ghostingot csökkenti, ami amúgy elég idegesítő pl. csgoban.
2023. júl. 22. 20:42
19/30 anonim válasza:
Jatekra általában azt szokták mondani hogy 4ms alatt tökéletes.
2023. júl. 22. 22:34
20/30 anonim válasza:
Imádni való, ahogy a szokásos fosnoob ember mindig megmagyarázza annak, aki véletlenül játszott is már FPS-t magas szinten, hogy mi számít, mi nem számít :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!