Milyen laptopot vegyek egyetemre?
Figyelt kérdés
Legyen könnyű, gyors és jó az üzemideje. Akár használtan is szóba jöhet, de 250 ezernél nem szívesen fizetnék többer.2023. jún. 10. 19:10
21/30 anonim válasza:
#12-es vagyok meg aki elvileg korrekt cuccokat linkelt, nem qrnék én át senkit.
22/30 anonim válasza:
Azok közül max a Zenbook értékelhető, azokat a gamer noteboook-kat kb. senkinek nem ajánljuk.
Nehezek, rövid az üzemidejük és még játékra is alkalmatlanok.
Nem véletlenül 200 körül árulják, valamikor 350-ért mentek, ennyi pénzért is rajtuk fog maradni még jó ideig...
23/30 anonim válasza:
#21 és #12, akkor ne haragudj, nem figyeltem egy egyetlen rendelkezésre álló támpontot a pipák számát.
24/30 A kérdező kommentje:
M1 Macbook Air? Mennyire jó? Úgy tudom nagyon jó az üzemideje és könnyű. Vagy egy Zenbook-kal jobban járok? Mondjuk Zenbookból is van nagyon sok konfiguráció.
2023. jún. 11. 17:06
25/30 anonim válasza:
Sok szoftver nincs rá, ami kellhet egyetemi használatra.
Akinek csak Adobe képszerkesztéshez/videóvágáshoz/szerkesztéshez kell annak jó választás.
Amúgy itt van ez:
Ennyiért bőven jó vétel, nem hiszem hogy bárki bele fog kötni.(az itteni válaszolókat is beleértve)
Hosszú üzemidő, könnyű méret és masszív kialakítás.
26/30 anonim válasza:
A Leonovo Thinkpadok inkább notebookok, vagyis 14-es a kijelző,a gép is könnyű, olyan egy és fél kg. Dell üzleti laptop ugyanilyen. Én viszem mindenhová, főleg könyvtárba.
27/30 anonim válasza:
Ha windowshoz vagy szokva, a macbook elsőre furi lesz és hozzá kell szoknod, de egyébként nem rosszak. Megfelelnének a szempontjaidnak.
29/30 anonim válasza:
Én is pénzügyön vagyok, kolis is voltam, lenovo thinkpad 440esem van már 5 éve, tökéletesen teszi a dolgát. Ha nem egy 5000 éves géped van, fut rajta az internet (neptun, coospace) és van rajta ms office, akkor tökéletes lesz :)
30/30 anonim válasza:
A neptun olyan mint a skyrim le. Az Isten gépe nem elég rá, ha olyanok a körülmények. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!