Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek egyetem...

Milyen laptopot vegyek egyetemre amit játékra is lehet használni és jegyzetelésre is kényelmes?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyat amin kényelmesen lehet több órán keresztül jegyzetelni és tanulni, szóval az akkumulátor bírja egy ideig. Szeretnék rajta játszani is kb középkategóriájú játékokat, illetve árban se legyen olyan szörnyű. Orvosi egyetem mellé kéne, ha ez számít valamit

2023. ápr. 13. 18:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jegyzetelés alatt azt érted, hogy a kinyitott notebook kijelzőjére akarsz tollal írni, vagy hogy át lehessen fordítani? Mellesleg dedikált videokártyával nincs sok és olcsó típus ilyenből. Mit is írtál, mennyit szánsz rá?
2023. ápr. 13. 19:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Jegyzetelésnél csak annyi hogy a touchpad ne legyen útba és ne erintkezzen folyamatosan gépelés közben a kezem hozzá ha rajta pihentetem, rengetegnél el van tolva balra vagy jobbra a laptopon és az zavaró lenne, meg több óra használat után is kényelmes legyen. Nem direkt azon írnék ezért nem kell az érintőképernyős kijelző. Árban max 200-300 ezret költenék rá, de minél olcsóbb annál jobb
2023. ápr. 13. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:

2 szűrőt állítottam be, az egyik az ár, a másik a 4GB-os videokártya:

[link]

Az elsőt ne nézd, összekeverték a RAM-mal.

2023. ápr. 13. 19:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, szétnézek közöttük :D, majd összehasonlítgatom különböző tárhelyekkel is melyik éri meg jobban
2023. ápr. 13. 19:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Az Asusban sincs dedikált kártya, nem tudom, honnan vették azt a 4GB videomemóriát...
2023. ápr. 13. 20:57
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem nagyon értek hozzá, de erről vélemény?

[link]

2023. ápr. 14. 04:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez egy indiai oldal, és egy átlagos gép nem kifejezetten játékra. Ha ez nem annyira fontos, vagy nem olyan minőségben, sokkal több közül választhatsz.
2023. ápr. 14. 07:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Bocs, Szerbia... ha ott élsz, az más.
2023. ápr. 14. 07:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen itt élek azért néztem ezt, főként az 50 százalékra való gyors töltés miatt néztem. Érdekes funkció egy laptopba
2023. ápr. 14. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát ha 45 perc neked gyorsnak számít... amúgy ez egyáltalán nem kirívó, mondhatni átlagos inkább.
2023. ápr. 14. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!