Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek egyetem...

Milyen laptopot vegyek egyetemre amit játékra is lehet használni és jegyzetelésre is kényelmes?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyat amin kényelmesen lehet több órán keresztül jegyzetelni és tanulni, szóval az akkumulátor bírja egy ideig. Szeretnék rajta játszani is kb középkategóriájú játékokat, illetve árban se legyen olyan szörnyű. Orvosi egyetem mellé kéne, ha ez számít valamit

2023. ápr. 13. 18:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mivel még nem volt laptopom nem tudom hogy milyen gyorsan tud feltölteni egy, azért gondoltam hogy a gyors töltéses az valami extrémebb eset
2023. ápr. 14. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Néha azt is lehet tudni, hány Wattos töltőt adnak hozzá. Ehhez szerintem 45W-ost, de drágább gépeknél 200W körüli sem ritka. Egyébként nincs tapasztalatom, de cloud gaming nem jöhet szóba? Pl. GeForce Now. Ahhoz viszonylag gyenge gép is elég.
2023. ápr. 14. 13:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha az havi 20 EU, akkor az egy év alatti 240-el ugyanott vagyok, mintha jobb gépet vettem volna, csak így mindig nethez leszek kötve, és ha pl egy hónapban húzós vizsgák lennének de a nagyobb csomagot venném több időre akkor meg az ahavi összeget kár lett volna kidobni, meg szerintem több előnnyel jár egy saját még ha nem is olyan erős gép
2023. ápr. 14. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
"szerintem több előnnyel jár egy saját még ha nem is olyan erős gép" - azaz sokkal erősebb és drágább a gép, ha játszani akarsz.
2023. ápr. 14. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!