Nagy pazarlás éjszakára bekapcsolva hagyni a számítógépet?
Figyelt kérdés
8-10 óra használat nélkül.
Monitor nyilván kikapcsol.
2023. febr. 14. 14:47
21/24 anonim válasza:
Mondjuk, én sem kapcsolom ki a gépet. Azon alszik a macska, kell neki a fütés. :)
22/24 anonim válasza:
"CPE-vel nagyjából egyenértékű papírom van az angolról"
Nincs a CPE-vel egyenértékű papír angolból, a többi mind primitívebb.
A többi fennhéjázásra nem érdemes reagálni, a nagyképűség kikezelhetetlen.
23/24 anonim válasza:
60-80 forint éjszakánként reális. Valahol olvastam, hogy a HDD-k nem szeretik a sok ki-be kapcsolgatást, jobban szeretnek folyamatosan menni, a Google saját tesztje szerint tovább bírták a 0-24 órában pörgő soha le nem állított winchesztereik, mint ami csak akkor pörgött, amikor használatban van. Azóta én ha előre tudom, hogy pár órán belül visszakapcsolom, akkor nem állítom le és nem is teszem hibernálásra vagy alvó módba, hacsak nem akarom hordozni. (Ma már kikapcsolom én is, mivel már SSD-m van)
24/24 anonim válasza:
Hogy lenne már reális. Nekem egy Intel i5 4 mag 4 logikai processzoros gépem van 8 G rammal, SSD és HDD is, működtetve 50-70 W közötti a teljesítményfelvétel, az átlagosan 9 éjszakai óra alatt fél kilowattóra. Az a kisebbik tarifával 18 Ft, a nagyobbikkal meg 35 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!