A Lenovo Legion 5 82RE004XHV nem annyira jó?
Videókártya típus
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB GDDR6
Ez a 4 GB nagyon kevés fél millióért, nem? Ezzel az újabb játékok nem nagyon mennek?
Én ilyenkor azt csinálom, hogy keresek olyan játékokat, amiket alapból játszani szeretnék (köztük is hatalmas különbségek vannak), de azt is lehet, hogy a legdurvább igényűekre keresel rá, és akkor nem nagyon érhet meglepetés, követelményeket nézek minimumot és ajánlottat, utána benchmarkon megnézegetem őket és összehasonlítom azzal a videókártyával, ami nekem van.
Így úgy is egészen jó közelítéseket kapok, ha alapjáraton nem értek videókártyákhoz, a másik, hogy értelmetlen a lehető legjobbat megvenni, ha amúgy se használod ki, én mindig olyat keresek, amire nekem szükségem van... és kicsit fölé lövök.
Pl. itt egy link amire szerintem te gondoltál: [link]
Ez fél milla?
akkor itt a lenovo logó kerül legalább 200-ba
Mert hol fél millió a 3050-es legion??
Nálam 400, ami igaz még mindig rossz ár.
500-ért már van 3060-as modell is.
Nem csak a videokártya a lényeg. Az új cpu-val és ram-al szerelt 3050ti laptopok 20-30%-al erősebbek mint az előző generációsak, így érdemes beszerezni egy 6800h/12500/700h, ddr5 kombót. Nesze, itt válogass, de ahogy látod már van 400-ért 6800h, 16gb, 3050ti. Egy ilyen laptopra pedig aligha kell több az 1080p-nél.
De ha még is kellene a több, akkor egy vivobook pro 15, már elég jó választás. Egyébként én is ezen gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!