Miért vannak olyan informatikusok aki csak Dell laptopokat ajánlja? Szerintem Lenovo még hp jó meg MacBook is még jó minőségűek! Azt tudom hogy Asus még Acert nem szabad venni!
Dehát te is olyan vagy, csak egy másik szekta.
Amúgy engem eddig pont egy Asus szolgált ki a legjobban az évek alatt. Most HP-m van, még új, de eddig bevált. Nincs rossz márka, rossz termék van és rossz széria.
Az informatika egy összefoglaló kategória. Nagyon kicsi részük foglalkozik konkrétan laptopokkal. Ez kb. olyan, mintha buszsofőr ajánlana neked motorolajat. Értem én, hogy végső soron autót vezet, de mi köze van hozzá ezentúl?
"Nincs rossz márka, rossz termék van és rossz széria."
Kb. ez a legjobb válasz erre.
Asus notebook-om több mint tizenkét éve működik, bár már lassú, de a rendszer megy.
Most vettem egy Acer-t (Acer swift széria) remélem nem jártam túl rosszul.
Privát gépem Asus, munkagépem MacBook, előtt Thinkpadom majd Dell-em volt.
Valóban a: DELL, HP, Thinkpad a vállalati gépek első sorban. Azaz strapabíró és üzemidőben is relatív jó. Nincs benne erős VGA, mert minek egy vállalatiba.
De, ha játékra kell, akkor az ilyen gépek leves azonnal.
Szóval a kérdés inkább az, hogy neked mi a célod? Mert, ahhoz kell vállasztani hardware-t, majd egy gyártót, aki úgy szerelte össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!