Miért nem szabad leválasztás nélkül kihúzni az adathordozót?
Figyelt kérdés
Valahol azt hallottam, hogy adatvesztés lehet, ha kihúzom leválasztás nélkül. Sosem történt még ilyen velem, én kisgyerek korom óta kihúztam a pednriveot leválasztás nélkül, most kezdtem csak el ezt a módszert. Sosem veszett el semmi, minden adat megvolt.2022. jan. 10. 16:15
1/7 anonim válasza:
Se a gép se a pendrive "nem szereti" a leválasztás nélküli eltávolítást. A pendrive tönkrement ha ez írás közben történik
3/7 A kérdező kommentje:
nyílván nem írás közben húzom ki....
2022. jan. 10. 16:28
4/7 anonim válasza:
Volt már olyan aki mikróba akart macskát megszárítani. Nem vagyunk egyformák a javaslat az összes vásárlónak szól.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Ha nem csinál semmi nagy dolgot a cucc, akkor biztosan nem lesz baja. 97 óta van számítógépem, de soha egyetlen pendrive-omnak nem lett baja, pedig én aztán nem szarakodok.
7/7 anonim válasza:
Hiába nem írás közben húzod ki, attól még lehet írás. Másoláskor lehet hogy csak cache-be másol, majd utána a külső adathordozóra. Van hogy ha azonnal leválasztásra nyomsz a másolás végével, ki fogja írni hogy nem lehet. Pár másodperccel később már igen. Emellett bármilyen program írhat arra a külső meghajtóra, nem csak te magad azzal hogy konkrétan rámásolsz valamit. Nem tudhatod mikor van lemezművelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!