Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem adja ki a windows a...

Miért nem adja ki a windows a hdd-t?

Figyelt kérdés
Le akarom választani, de azt írja ki, hogy használatban van, pedig nincs minden program le van zárva.

2021. ápr. 5. 09:10
 1/8 Tarkumi ***** válasza:

Nálam is rendszeresen előfordul ez a probléma.

Próbáltam pár olyan programot, melyek megnézik hogy van-e másik program ami fogja a külső meghajtót, de nem jutottam sokra.

Két dolgot szoktam csinálni:

1. Veszek egy mély levegőt és kihúzom a külső meghajtót.

2. Újraindítom a Windowst, és a BIOS képernyőnél húzom ki a meghajtót. (ez a biztonságosabb)

2021. ápr. 5. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Elvileg itt le van írva.

Szóval le kell szűrni a rendszerüzenetekből azt, ami erre vonatkozik és akkor ott a részletekben benne lesz, milyen progi akadályozta meg.

Gondolom ezt a progrit kell majd megnézni, van-e valami beállítás, hogy ne tegye, vagy ha automatice indul és nem fontos, akkor kiszedni onnan stb..

2021. ápr. 5. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Megnyitod a fájlkezelőt, jobb egérgomb, kiadás. Ez általában akkor is leválasztja, ha a szokásos módszer nem akarja.
2021. ápr. 5. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi az event viewer jó volt, csak hogy olyat mutatott amit szintén nem tudok mi.

The application System with process id 4 stopped the removal or ejection for the device USB\VID_0BC2&PID_61B7\MSFT30NM16JAH2.

2021. ápr. 5. 17:14
 5/8 A kérdező kommentje:

két bejegyzést hoz létre egy időben az egyik amit fent írtam a másik meg ez:

The application \Device\HarddiskVolume4\Windows\System32\sihost.exe with process id 6788 stopped the removal or ejection for the device USB\VID_0BC2&PID_61B7\MSFT30NM16JAH2.

2021. ápr. 5. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Arra jöttem rá, hogy ctrl alt del és feladatkezelőben újra indítom a windows intézőt. Ez után kiadja, tehát valószínűleg az akad be valamiért. Gyorsabb mint újraindítani a gépet.
2021. ápr. 27. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Neked a feladatkezelőben megjelenik az Intéző? Akkor valóban lehet benne valami gikszer. Nekem emlékeim szerint még sosem jelent meg, de most biztosan nem.
2021. ápr. 28. 09:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen és most megint megnéztem és háromszor van megnyitva és ezért van mellette egy (3) és ha lenyitom meg is mutatja mi van nyitva pontosan.

A folyamatok fülön ha legörgetsz szerintem neked is ott kell hogy legyen.

2021. ápr. 28. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!