Miért nem adja ki a windows a hdd-t?
Nálam is rendszeresen előfordul ez a probléma.
Próbáltam pár olyan programot, melyek megnézik hogy van-e másik program ami fogja a külső meghajtót, de nem jutottam sokra.
Két dolgot szoktam csinálni:
1. Veszek egy mély levegőt és kihúzom a külső meghajtót.
2. Újraindítom a Windowst, és a BIOS képernyőnél húzom ki a meghajtót. (ez a biztonságosabb)
Elvileg itt le van írva.
Szóval le kell szűrni a rendszerüzenetekből azt, ami erre vonatkozik és akkor ott a részletekben benne lesz, milyen progi akadályozta meg.
Gondolom ezt a progrit kell majd megnézni, van-e valami beállítás, hogy ne tegye, vagy ha automatice indul és nem fontos, akkor kiszedni onnan stb..
Köszi az event viewer jó volt, csak hogy olyat mutatott amit szintén nem tudok mi.
The application System with process id 4 stopped the removal or ejection for the device USB\VID_0BC2&PID_61B7\MSFT30NM16JAH2.
két bejegyzést hoz létre egy időben az egyik amit fent írtam a másik meg ez:
The application \Device\HarddiskVolume4\Windows\System32\sihost.exe with process id 6788 stopped the removal or ejection for the device USB\VID_0BC2&PID_61B7\MSFT30NM16JAH2.
Igen és most megint megnéztem és háromszor van megnyitva és ezért van mellette egy (3) és ha lenyitom meg is mutatja mi van nyitva pontosan.
A folyamatok fülön ha legörgetsz szerintem neked is ott kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!