Vettem egy HP 250 g7 laptopot. windows 10 64 bites oprendszerrel. CPU Type QuadCore Intel Core i5-8265U, 3700 MHz (37 x 100) Motherboard Name HP 250 G7 Notebook PC RAM: 8gb ddr4 samsung Intel UHD Graphics 620 Video Adapter miért szaggat a gta5?
ez okés ennyit tud az integrált.
tényleg nincs mellettegpu? csak a prociba integrált van?
low spec modot lehetne keresni gta v-hez.
vagy B, utána kéne nézni, hogy eGPU-val mire lehetne menni. mert a proci nem rossz. de GPU nélkül csak netezős gép.
az aida 64 en display-gpu-nál ezt írja. Integrated: Intel Whiskey Lake-U GT2 - Integrated Graphics Controller
csak ez van. mi az az eGPU? most teljesen le vettem a felbontást és minden normálon van.
Ja, aida is jó,akkor nem kell speccy. Még jobb is, csak ahhoz nem szoktak érteni az emberek. Akkor nincs dedikált gpu.
eGPU az egy asztali videokártya, amit laptophoz tudsz csatlakoztatni, így jobb játékteljesítményt érhetsz el játékokban. Nyilván ezt nem tudod hurcibálni, de otthon, ahol játszani szoktál az asztalodon, ott fixen ott lehet, és jól jön, ha gémelni akarsz. Egy cyberpunk már nem túl esélyes, de régebbiek menni fognak.
A megfelelő beállításokkal jobban fog futni.
https://www.youtube.com/watch?v=wjng8sDGzrg
Már azzal is sokat nyersz, ha bekapcsolod a half vsync-et és a rendeleléri felbontást 75%ra csökkented
Szerintem ezen a laptopon nincs használható csatlakozó:
Ilyenkor belső csatlakozóra kell kötni a videokártyát, és szétszedve használni: (vagy vágsz rá egy nagy nyílást)
https://www.youtube.com/watch?v=srjRjdNS_2U
Ahogy látom ennél a modellnél az M.2 (SSD) vagy mPCIe (wifi adapter) foglalatot kellene feláldozni hozzá.
eGPU modellek: (Thunderbolt csatlakozósak a legjobbak, csak kevés "olcsó" laptopon találsz ilyet)
Esetleg egy eGPU fórumban is kérdezz rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!