Lenovo Legion 5 (2021-es) gamer notiról vélemény?
RTX 3070-es és ryzen 5 5600h-val venném 560ezerért.
rtx 3070-es notit nem nagyon találtam máshol ennyiért és a legion 5-nek egész szép kijelzője van, állítólag jó hűtése meg úgy ált igényes kivitele.
valakinek van tapasztalata vele?
Mm köszi, szerintem is egész jó ajánlat ez, kb 2-3 évig tervezem használni és remélem a 3070 addig megbirkózik a játékokkal 1440p-ben 60fps-el.
Kivéve az olyan rosszul optimalizáltakat, mint a Cyberpunk eleinte.
A Lenovo a legalja a laptopkban. Nyilván azok akik használjak, azok foggal körömmel védik a brandet.
Ettől függetlenül nem véletlenül a legolcsóbb a laptokok között. Családban, ismerősök között 4 Lenovo laptop is megadta magát garancia időn belül az elmúlt 4 évben.
Egy nálam is tönkrement, még 2017-ben vettem újonnan egy Z50-75 laptopot, cirka 9 hónapot bírt aztán alaplap hibás lett.
Én biztos nem vennék játékra egy ilyen drága laptopot ami Lenovo. Tudom, hogy ez a legolcsóbb, de nálam ez a kínai gyártó nagyon alul van a ranglétrán.
Gondolom hangos, nehéz és rosszul tervezett hűtése van, teljes használtság alatt gyatra üzemidő.
De ezekre készülj fel, millió alatt nem kapsz olyat ami tökéletes.(a hordozhatóságnak ára van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!