Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg ennyire nehéz a...

Tényleg ennyire nehéz a monitor vásárlás?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy kb már 5 monitort rendeltem a netröl és egyiksem felel meg nekem,ugyanis csak szemből lehet nézni őket,ha oldalrol nézem akkor nem látok semmit bellöle.Már kivagyok idegileg.régen volt egy monitorom ami megfelelt minden szempontbol és szögből nézve tű éles kép és nem mosodott el,de ilyet már sehol nem kapni.Vagyis volt 1 de azt is most vettem észre amikor már leütötték a vaterán én balek nem kerestem rá hamarabb..
2022. dec. 20. 19:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Miért is lenne kamu? A kommentelők azt irták hogy felvan tüntetve minden monitornál az IPS vagy TN
2022. dec. 20. 21:42
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

Hát nem volt egyszerű, szóltam gyorsan pár ismerősnek, meg a volt egyetemi tanárom is itt volt videóhívásban, és nagy nehezen rájöttünk a megoldásra.

A linkelt oldal szöveges részéből egér segítségével kijelöltük a monitor nevét és típusát. Itt következett némi pihenő, és biztos ami biztos átbeszéltük a következő lépést de aztán közös erővel felhúztuk a böngésző program jobb felső részén lévő keresésre szolgáló sávra.

Itt közbelépett a NASA-tól kölcsönzött internet nevű csoda, és keresett kutatott, lettek már eredményeink a kutatásból.

Véletlen szám generátort alkalmaztunk, és mivel 1-50 közül az 2-es jött ki így a második találatra kattintottunk, itt már oda se mertünk nézni, de úgy érzem erőfeszítéseink sikerrel jártak, hisz megkaptuk ezt:

[link]

Na köszönjük, köszöjük, most megyünk jelentkezünk a Nobel díjért, szerintem jó esélyünk van rá.

2022. dec. 20. 21:42
 13/30 anonim ***** válasza:
Ui.: Tudjuk talán egyszerű emberek számára rémisztő lehet, ugyanakkor ajánlatos görgő segítségével vagy az oldalsó csúszka segítségével az oldalt picit lejjebb engedni, és minden hadititokra fény derül jelen esetben a Leírás és Paraméterek " oszlop alatt.
2022. dec. 20. 21:45
 14/30 A kérdező kommentje:

ma 21:42

Látószög (H/V): 150°/160°

Ez jelent v mit?

2022. dec. 20. 22:20
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem google azonnal kidobja, hogy TN paneles. Hogy a francba keresel r, hogy neked nem jön ki?

Amúgy nyilván ha nem találod, akkor ne vedd meg... ne legyél ennyire életképtelen...

2022. dec. 20. 23:18
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Felmész egy random műszaki webáruház oldalára. Rendszerint a keresési feltételeknél ki lehet választani a panel típusát. Vagy akár az Árukeresőn. Ott oldalt ki lehet választani, hogy IPS, TN, VA, vagy akármilyen más panelt szeretnél-e, és csak az annak megfelelőket listázza.

Attól, hogy te találtál egyet, ahol nincs feltüntetve... hagyjuk már.

2022. dec. 21. 00:30
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

"Mondjuk nem értem volt egy régi monitor ami nem volt ips mégis tökéletes volt a betekintési szöge és éles képe volt."

Csak nem CRT monitor volt?

2022. dec. 21. 00:31
 18/30 anonim ***** válasza:

"Látószög (H/V): 150°/160°

Ez jelent v mit?"

Igen, azt, hogy vacak a betekintési szöge és már ebből lejön, hogy TN panel, mert a VA-nak 170° körüli a betekintési szöge, az IPS-nek meg 178°

2022. dec. 21. 08:20
 19/30 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk annak az 5 monitornak a típusát...
2022. dec. 21. 08:20
 20/30 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok, debil szegény.
2022. dec. 21. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!