Tényleg ennyire nehéz a monitor vásárlás?
Hát nem volt egyszerű, szóltam gyorsan pár ismerősnek, meg a volt egyetemi tanárom is itt volt videóhívásban, és nagy nehezen rájöttünk a megoldásra.
A linkelt oldal szöveges részéből egér segítségével kijelöltük a monitor nevét és típusát. Itt következett némi pihenő, és biztos ami biztos átbeszéltük a következő lépést de aztán közös erővel felhúztuk a böngésző program jobb felső részén lévő keresésre szolgáló sávra.
Itt közbelépett a NASA-tól kölcsönzött internet nevű csoda, és keresett kutatott, lettek már eredményeink a kutatásból.
Véletlen szám generátort alkalmaztunk, és mivel 1-50 közül az 2-es jött ki így a második találatra kattintottunk, itt már oda se mertünk nézni, de úgy érzem erőfeszítéseink sikerrel jártak, hisz megkaptuk ezt:
Na köszönjük, köszöjük, most megyünk jelentkezünk a Nobel díjért, szerintem jó esélyünk van rá.
ma 21:42
Látószög (H/V): 150°/160°
Ez jelent v mit?
Nekem google azonnal kidobja, hogy TN paneles. Hogy a francba keresel r, hogy neked nem jön ki?
Amúgy nyilván ha nem találod, akkor ne vedd meg... ne legyél ennyire életképtelen...
Felmész egy random műszaki webáruház oldalára. Rendszerint a keresési feltételeknél ki lehet választani a panel típusát. Vagy akár az Árukeresőn. Ott oldalt ki lehet választani, hogy IPS, TN, VA, vagy akármilyen más panelt szeretnél-e, és csak az annak megfelelőket listázza.
Attól, hogy te találtál egyet, ahol nincs feltüntetve... hagyjuk már.
"Mondjuk nem értem volt egy régi monitor ami nem volt ips mégis tökéletes volt a betekintési szöge és éles képe volt."
Csak nem CRT monitor volt?
"Látószög (H/V): 150°/160°
Ez jelent v mit?"
Igen, azt, hogy vacak a betekintési szöge és már ebből lejön, hogy TN panel, mert a VA-nak 170° körüli a betekintési szöge, az IPS-nek meg 178°
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!